Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Useiden Bluetooth®-yhteyksien käyttäminen

Tämä laite ei tue monipisteyhteyttä (yhdistetään samanaikaisesti kahteen Bluetooth-laitteeseen). Voit kuitenkin vaihtaa kahden aiemmin kytketyn laitteen välillä katkaisematta yhteyttä ja muodostamatta yhteyttä uudelleen joka kerta seuraavasti:

Vaihda aiemmin liitettyjen laitteiden välillä

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa asetuskuvaketta (yläoikealla).

2. Valitse Vaihda laitteita.

3. Selaa laitteita ja valitse haluamasi virta painamalla latauskotelossa Bluetooth-painiketta :
    • Ensimmäinen painallus ilmoittaa nykyisen liitetyn laitteen
    • Voit selata muita liitettyjä laitteita painamalla Bluetooth-painiketta uudelleen. (Anna toisen laitteen kuulla äänikehote nappikuulokkeilla .)

Tämä QC- ja Sport Earbud -ominaisuus on lisätty Bose Music -sovellukseen, versiot:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Laiteohjelmistoversio 2.0.7

Vaihtaminen Bluetooth-laitteiden välillä ilman Bose Music -sovellusta

Laiteohjelmistopäivityksen 2.0.7 jälkeen voit siirtyä  Bluetooth-laitteiden välillä painamalla laitteen asetusvalikkoa ja valitsemalla  QuietComfort-nappikuulokkeet tai Sport-nappikuulokkeet.

Vaihtaminen Bluetooth-laitteiden välillä:

1. Poista Bluetooth käytöstä sillä hetkellä liitetyssä laitteessa.
  2. Uudessa laitteessa:
    1. Käynnistä Bluetooth
    2. Siirry asetusvalikossa Bluetooth-laiteluetteloon ja valitse yhdistettävät kuulokkeet
Lisätietoja on kohdassa Bluetooth-laitteen liittäminen

Lisälaitteiden kytkeminen:

Muut Bose Bluetooth -yhteensopivat tuotteet muistavat yleensä kahdeksan laitetta, mutta tämä tuote muistaa seitsemän laitetta (kahdeksas muistipaikka on varattu vasemmanpuoleiselle korvanaville). Vain yksi laite voidaan liittää kerrallaan; usean pisteen yhteyksiä ei tueta.