Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bluetooth-laitteen yhdistäminen Bose-sovelluksella

Lue, miten voit yhdistää laitteen langattomasti Bluetooth-laitteeseen, kuten älypuhelimeen tai tietokoneeseen Bose-sovelluksella. Näin voit hallita laitteesta kuulemaasi ääntä.

Voit yhdistää Bluetooth-laitteen Bose-sovelluksella tai laitteen painikkeilla.

Seuraavassa kerrotaan, miten voit muodostaa yhteyden Bose-sovelluksella. Lisätietoja yhteyden muodostamisesta ilman sovellusta on kohdassa Bluetooth-laitteen yhdistäminen.

Mitä yrität yhdistää?

Haluan yhdistää tuotteen älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen, jossa on Bose Connect -sovellus

Haluan liittää tuotteen toiseen laitteeseen