Ylös suunnatut kaiuttimet äänenvoimakkuuden säätäminen

Ylös suunnatut kaiuttimet voidaan säätää erikseen eteenpäin suunnatut kaiuttimet huomioon ottamatta. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun haluat, että korkeusasennon ääni on voimakkaampi tai hiljaisempi kuin pääkaiuttimet.

Ylöspäin ampuvien kaiuttimien tasojen säätäminen:

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Audio -painiketta. Jos tämä painike ei näy, napauta laitteen hallintakuvaketta icon vasemmassa alakulmassa.
    Vinkki: Jos sinulla on useita Bose-tuotteita, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon valitse säädettävä laite vasemmasta yläkulmasta.
  2. Säädä korkeuskanavan asetusta napauttamalla painikkeita + tai tai napauttamalla numeroa, jolloin näet kaikki säädöt. Valitse suurempi arvo pyyhkäisemällä ylöspäin ja pienempi arvo pyyhkäisemällä alaspäin. Säädöt näytetään 10:n välein.
    soundbar 900 audio settings