Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Viestintäasetusten hallinta Bose-sovelluksessa

Lue, miten voit valita tai peruuttaa Bosen lähettämät viestit, kuten sähköposti- ja sovellusilmoitukset.

Muuta yhteysasetuksia Bosen kanssa.

1. Avaa Bose Connect -sovellus ja valitse Oma tili icon kuvake vasemmassa yläkulmassa
  2. Valitse Tiedonsiirtoasetukset
    • Ota käyttöön tai poista käytöstä Salli push-ilmoitukset , jos haluat sallia tai pysäyttää sovelluksen ilmoitukset mobiililaitteessa
    • Valitse Manage Preferences (Hallitse asetuksia) ja säädä lisäasetuksia (esim. Sähköpostit Boselta) selaimessa
      Vinkki: Sinua pyydetään antamaan tilisi sähköpostiosoite.  Atemporar -salasana lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen, ja sinulla on 60 sekuntia aikaa antaa salasana, jotta voit jatkaa