Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Sirin äänenvoimakkuus on liian voimakas

Jos Sirin äänitasoa ei voi säätää miellyttävään kuuntelutasoon, kokeile seuraavia toimia:

Säädä Sirin äänenvoimakkuus iPhonessa

1. Varmista, että iPhone-soittoääni on päällä ja että soitat  , että en ole hiljaisessa tilassa.
  2. Kun musiikki soi, sano Hei Siri.
  3. Kun Siri on otettu käyttöön, voit vähentää äänenvoimakkuutta iPhonen -painikkeella.
  4. Jatka musiikin toistoa ja säädä äänenvoimakkuutta joko Rtouch-säätimellä tai Bose Music App -sovelluksella
 Seuraavalla kerralla kun sanot Hei Siri, se on samalla äänenvoimakkuudella kuin viimeksi iPhonessa