Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tilojen käyttäminen

Tilat ovat asetusryhmiä, joita voit luoda ja vaihtaa nopeasti tilanteen mukaan. Käynnistykseen on käytettävissä useita eri tilaa. Voit myös luoda omia tiloja, joiden avulla saat nopeasti esiin sinulle parhaiten sopivat asetukset.

ANR-tilojen käyttäminen

Tilat

Valitse aloitusnäytössä Modes (tilat).

(Kuva voi olla erilainen kuin todellinen tuote. Toiminto on sama)

Voit muistaa viimeksi käytetyn tilan napauttamalla muista omat tilat -painiketta t ota toiminto käyttöön.

Käytettävissä voi olla enintään 4 tilaa:

• Täysi taustaäänien poisto Hiljainen tila
  • Aware-tila
  • 2 Custom-tilaa

Nimeä tilat valitsemalla Luo tila.

Aware-tilassa ActiveSense-toiminto säätää melunvaimennuksen automaattisesti ympäristön mukaan.
  • In-ear-tunnistus on otettava käyttöön, jotta tämä toiminto toimii. Voit tehdä sen asetuksissa:

• ActiveSense ei toimi puhelun aikana
  • Active Sense on käytettävissä vain Aware-tilassa, ei mukautetuissa tiloissa
  • Tämä toiminto on oletusarvoisesti käytössä. Poista ActiveSense käytöstä napauttamalla sitä

ActiveSense-toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

1. Napauta tilat -näytössä Aware Settings (Aware-asetukset) -kuvaketta.

2. Ota ActiveSense käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla ActiveSense-painiketta.

Usin gthe -tilat

Sport-nappikuulokkeet ja QC-nappikuulokkeet – voit selata tiloja kaksoisnapauttamalla vasenta kuuloketta.
QC-nappikuulokkeet II -  voit selata tiloja koskettamalla kuuloketta pitkään.