Videobar VB1

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kamera ei toimi oikein

Jos kamera ei anna kuvaa tai siihen liittyvät ominaisuudet eivät toimi odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että tietokoneeseen on asennettu uusin DisplayPort-ohjain.

Jotta voit käyttää VB1:n HDMI-näyttöporttia, tietokoneeseen on asennettava uusin DisplayPort-ohjain, joka on saatavilla osoitteessa displaylink.com/downloads .

Varmista, että näyttölinkki on otettu käyttöön kuvaovissa.

DisplayPort Link on oletusarvoisesti poissa käytöstä, koska jotkin tietokoneet saattavat kuvapalkin digitaalisen yhteyden yhteydessä virheellisesti tunnistaa kuvapalkin toiseksi näytöksi kameran sijaan. DisplayPort-yhteys on otettava käyttöön Bose Work -sovelluksen Configuration (Määritykset) -välilehden User Access (Käyttäjän käyttöoikeudet) -sivulla, jotta kameran videosyötettä voi tarkastella. Lisätietoja on ohjeaiheessa DisplayPort Link-/HDMI-lähdön ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Käynnistä laite uudelleen ja käynnistä Bose-sovellus.

Elektroniikka on käynnistettävä ajoittain uudelleen pienten ongelmien korjaamiseksi. Tämä tehdään yleensä antamalla fthe deviane ecomally ja käynnistämällä se sitten uudelleen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.