Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tietoja tuotteen vedenpitävistä ja pölynkestävistä suojaustuotteista

Joissakin Bose-tuotteissa on sertifioitu suojaus, joka osoittaa, että tuote estää tiettyjen nestetasojen pääsyn koteloon, jos se altistuu säteilylle. Seuraavassa on ohjeita siitä, mitä nämä Luokitukset tarkoittavat ja miten tuotetta käytetään nesteiden ja pölyn kanssa.

IP-luokituksia

IP on lyhenne sanoista Ingress Protection, ja se mittaa, kuinka hyvin tuote on suojattu sekä kiinteiltä että nesteiltä.

IP-numerot

Suojaa kiinteiltä esineiltä ja pölyltä

Ensimmäinen numero on 0-6, ja se ilmaisee suojauksen kiinteiltä hiukkasilta.
  • IP0X: Tuotetta ei ole suojattu kosketukselta tai esineiltä
  • IP1X: Suojattu vain yli 50 mm:n esineiltä
  • IP2X: Suojattu yli 12.5 mm:n esineestä
  • IP3X: Suojattu yli 2.5 mm:n levyiltä
  • IP4X: Suojattu yli 1 mm:n etäisyydeltä
  • IP5X: Pölynkestävä. Pölyä saattaa päästä läpi, mutta se ei riitä tuotteen vahingoittumiseen
  • IP6X: Tuote on pölytiivis

Suojaus vedeltä

Toinen numero vaihtelee välillä 0-9 ja osoittaa, miten hyvin tuote on suojattu vedeltä.

• IPX0: Tuote ei suojaa vedeltä
  • IPX1: Kestää vettä, joka tippuu pystysuoraan laitteeseen
  • IPX2: Kestää vettä, joka osuu laitteeseen enintään 15 asteen kulmassa
  • IPX3: Voi ottaa enintään 60°:n vesisuihkeita
  • IPX4: Kestää roiskeita mistä tahansa suunnasta
  • IPX5: Kestää kestävää, matalapaineista vesisuihkua. Ei suositella käytettäväksi suihkussa
  • IPX6: Kestää korkeapaineista ja kovaa vesisuihketta
  • IPX6K: Kestää erittäin korkeapaineisia vesisuihkut. Käytetään harvoin.
  • IPX7: Voidaan upottaa veteen 1 metriin 30 minuutin ajan.
  • IPX8: Voidaan upottaa yli 1 metrin syvyiseen veteen. Valmistaja määrittää tarkan syvyyden
  • IPX9K: Kestää korkeapaineisia, korkean lämpötilan suihkeita lähietäisyydeltä. Erikoistapaus, joka on erillisen standardin sanelema. Käytetään harvoin.

Esimerkkejä Bosen IP-tuotteiden luokituksista:
  • IPX4: Suojaa laitetta vain rajoitetusti nesteiltä. Suoja on jopa 360 astetta roiskevettä vastaan ja sisältää sitä rajoitetun ajan. Sen tarkoituksena ei ole suojata nestesuihkuvirtoja tai upottamista nesteeseen. IPX4-luokitus ei ole pysyvä, ja vastus voi laskea normaalin kulumisen seurauksena.
  • IP55: Suojaa tuotetta vain rajoitetusti nesteiltä. Suoja on jopa ja sisältää roiskeita matalapaineisista vesisuihkuista rajoitetun ajan. Sitä ei ole tarkoitettu suojautumaan korkeapaineisista nestesuihkuvirroista tai upotettavaksi nesteeseen. IP55-luokitus ei ole pysyvä, ja vastus voi laskea normaalin kulumisen vuoksi.

Entä jos tuotteella ei ole IP-luokitusta?
Tämä JUS tarkoittaa, että tuote ei ole ollut tietyn IP-testin mukainen.