Kaukosäädin tai ääniohjaus ohjaa liitettyä laitetta, mutta jotkin painikkeet tai komennot eivät toimi oikein

Jos voit ohjelmoida Bose-kaukosäätimen ohjaamaan toista laitetta, mutta joissakin kaukosäätimistä on odottamattomia toimintoja (esim. lähetä komento kahdesti tai lähetä virheellinen komento), kokeile näitä ehdotuksia. Tämä koskee myös muiden laitteiden ääniohjausta.

Kokeile laitteen mukana toimitettua kaukosäädintä, jota yrität hallita.

Tarkista, voiko laitteen alkuperäistä kaukosäädintä ohjata. Jos näin ei ole, laitteessa voi olla ongelma.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Nollaa liitetty ääni- tai videolaite.

Elektroniikka on ehkä nollattava ajoittain, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistys. Katkaise laitteesta virta 30 sekunniksi ja odota, kunnes se käynnistyy.

Kokeile kaukosäätimen uusia paristoja.

Jos kaukosäätimen paristo tai paristot ovat vähissä tai eivät saa virtaa, vaihda ne. Alkaliparistoja suositellaan ladattaviin paristoihin nähden, mikä saattaa alentaa jännitettä. (Huomautus: Akkutesterit eivät aina ole luotettavia, koska ne saattavat havaita virran, mutta eivät osoita, että kaukosäädin saa riittävästi virtaa.)

Jos laitteet on liitetty HDMI-kaapelilla, etsi CEC-asetus kunkin liitetyn laitteen valikosta. Ota CEC käyttöön, jos se on käytettävissä.

CEC (Consumer Electronics Control) -toimintoa tukevat laitteet voivat lähettää ohjaustietoja (esim. Virta, tuloliitännän kytkentä, etäkomennot jne.) edestakaisin HDMI-liitännän kautta. Etsi ja ota CEC käyttöön TV:n ja liitetyn HDMI-laitteen valikosta. (Huomautus: CEC:n nimi voi olla eri laitevalikossa merkin mukaan. Lisätietoja on artikkelissa eri merkit käyttävät CEC-nimiä.) Ota CEC käyttöön myös Bose-järjestelmässä. Lisätietoja on ohjeaiheessa  HDMI-CEC:n ottaminen käyttöönja poistaminen käytöstä .

Kokeile poistaa HDMI-CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta.

CEC (Consumer Electronics Control) -toiminnon avulla laitteet voivat lähettää ohjaustietoja (esim. Virta, tuloliitännän kytkentä, kauko-ohjaus jne.) HDMI-liitännän kautta. CEC-käyttöönotto ja -ominaisuudet voivat vaihdella tuotemerkkien mukaan, mikä voi aiheuttaa erilaisia hallintaongelmia. Poista CEC käytöstä liitetyn laitteen valikosta ja yritä uudelleen. CEC:n nimi voi vaihdella tuotemerkistä riippuen laitteen valikossa. Lisätietoja on artikkelissa CEC:n eri merkkien käyttämät nimet.