Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ota iOS-taustapäivitykset käyttöön

Taustapäivitysten ottaminen käyttöön on uusi ominaisuus iOS-käyttäjille Bose Music -sovelluksessa. Kun uusia päivityksiä on saatavilla, ne siirretään liitettyyn tuotteeseen, vaikka Bose Music -sovellus olisi asiantuntevasti suljettu. Ota toiminto käyttöön seuraavasti:

Taustapäivitysten ottaminen käyttöön:

Tämän ominaisuuden ansiosta kaikki saatavilla olevat ota (Over-the-air) -päivitykset voidaan siirtää liitettyyn Bose-tuotteeseen, vaikka Bose Music -sovellus olisi suljettu.

Jos tämä ominaisuus ei ole käytössä, kaikki ota-päivitykset asennetaan vain, kun Bose Music -sovellus avataan (edustaohjelma), ja ne pysähtyvät, jos sovellus suljetaan. Päivitys palautuu  , kun sovellus avataan uudelleen.

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa tilin asetukset -kuvaketta sovelluksen näytön oikeassa yläkulmassa

2. Valitse LAITEOHJELMISTON PÄIVITYKSET -luokassa kuulokkeet ja kehykset.

3. Ota taustapäivitykset käyttöön napauttamalla vaihtokytkintä