Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Spotify-napauttamalla

Syvenny Spotifyn avulla yhteyden maailmaan. Saat haluamasi ja tarvitsemasi äänen hetkessä pitämällä oikean korvakuvun painiketta painettuna.

Spotify One Touch -toiminnon käyttäminen

Vaatimukset:

•  Tämä ominaisuus on lisätty QC- ja Sport-nappikuulokkeisiin Bose Music App -versioissa:
    • IOS: 5.0.2
    • Android 5.0.1
  • Laiteohjelmistoversio 2.0.7

• Tallenna uusin Spotify-sovellus (Premium tai maksuton)
  • Mus tbe on kirjautunut Spotify-sovellukseen

Kertapainallustoiminnon käyttäminen

•  Aloita Spotify pitämällä alhaalla oikeaa korvanappia
  • Siirry seuraavaan suositeltuun soittolistaan pitämällä painiketta painettuna

Saatat kokea asad/Down-äänen, jos:
  •  Uusin Spotify-sovellus ei ole asennettuna
  •  Voit käyttää REARE-toimintoja vain muuhun kuin puhelinlaitteeseen (iPad, kannettava tietokone, kello jne.)
  • Käyttäjä ei ole kirjautunut Spotify-sovellukseen
  • Sulje sovellus istunnon aikana (sovelluksen avaaminen uudelleen tai kuulokkeen virran kytkeminen uudelleen käynnistää toiminnon)
  •  Etene eis-järjestelmää ei ole liitetty korvanappien kanssa
Lisätietoja on kohdassa Spotify Tap ei toimi.