Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Musiikkisovelluksen äänilaskuri ei pysähdy

Jos jonkin musiikkisovelluksen, kuten Bose sovelluksen, musiikki- tai äänilaskuri ei pysähdy, kun et käytä kuulokkeita, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että nappikuulokkeet ovat kotelossa ja kansi on kiinni.

Musiikin toiston aikana:

• Jos in-ear-tunnistus on poistettu käytöstä Bose Music -sovelluksessa ja korvanapit ovat latauskotelossa kansi auki, sulje kotelo ja pysäytä äänilaskuri
  • Jos in-ear-tunnistus on poistettu käytöstä Bose Music -sovelluksessa ja korvanapit eivät ole latautumassa, aseta korvanapit latausasemaan ja sulje kansi, jotta äänilaskuri pysähtyy

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Käynnistä laite uudelleen ja käynnistä Bose-sovellus.

Elektroniikka on käynnistettävä ajoittain uudelleen pienten ongelmien korjaamiseksi. Tämä tehdään yleensä antamalla fthe deviane ecomally ja käynnistämällä se sitten uudelleen.

Poista Bose-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.

Jos eApp- sovelluksessa ilmenee ongelma, poista se laitteesta, lataa dreinstall-ohjelma ja yritä uudelleen.

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Käy osoitteessa btu.bose.com ja varmista ohjeiden avulla, että tuotteessa on uusimmat ominaisuudet ja parannukset. Katso tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.