Bose -sovellus ei havaitse tuotetta

Jos sovellus ei pysty hakemaan tuotetta , jonka olet jo lisännyt Bose-tilillesi, se saattaa näyttää hakutoiminnon tai ei käytettävissä, kun yrität valita kyseistä tuotetta. Joissakin tapauksissa tuote ei ehkä näy sovelluksessa, jos sitä ei löydy. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Varmista, että käytät Bose Music -sovellusta.

Eri tuotteille on suunniteltu useita Bose-sovelluksia. Tuotteesi toimii Bose Music -sovelluksen kanssa icon. Lisätietoja on kohdassa Bose Music -sovelluksen lataaminen.

Katkaise laitteesta Wi-Fi-yhteys ja kytke se uudelleen.

Siirry Bose-sovelluksen käyttämässä laitteessa Wi-Fi-asetuksiin ja poista Wi-Fi käytöstä ja käynnistä se uudelleen

Käynnistä laite uudelleen ja käynnistä Bose-sovellus.

Elektroniikka on käynnistettävä ajoittain uudelleen pienten ongelmien korjaamiseksi. Tämä tehdään yleensä antamalla fthe deviane ecomally ja käynnistämällä se sitten uudelleen.

Kirjaudu Bose Music -sovelluksessa ulos Bose-tililtäsi ja Kirjaudu sitten takaisin sisään.

Lisätietoja on kohdassa Bose Music -tilin sisäänkirjautuminenja ulos siitä .

Sulje ja avaa Bose-sovellus uudelleen.

Sovelluksen sulkeminen vaihtelee laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Seuraavassa on esitetty mobiililaitteiden yleiset menetelmät:

IOS-laitteissa:
  1. IOS-laitteesta riippuen    voit tarkastella activ eapps -ohjelmia joko kaksoisnapauttamalla Koti -painiketta tai pyyhkäisemällä ylöspäin botto mcente rof the screet nto
  2. Etsi suljettava sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle
  3. Sulje sovellus pyyhkäisemällä ylöspäin.
Android-laitteet:
  1. Pidä aloitusnäytössä sovelluskuvaketta painettuna
  2. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta sovelluksen tiedot
  3. Valitse sovelluksen tiedot -näytössä Force Stop(pakkopysäytys).

Tarkista, että mobiililaite ja Bose-tuote on yhdistetty samaan langattomaan verkkoon.

Siirry Bose-sovellusta käyttämässä laitteessa Wi-Fi-asetuksiin ja ota yhteys laitteeseen , jonka kanssa sam enetwork a sYour product. Jos laite ja tuote eivät ole samassa verkossa, ap pei löydä tuotetta.

Jos käytössä on iOS 13 tai uudempi, varmista, että Bluetooth™-oikeudet ovat käytössä Bose-sovelluksessa.

Kun asennat Bose-sovelluksen ensin iPhoneen tai iPadiin, jossa on iOS-versio 13 tai uudempi, saat kehotteen sallia sovelluksen Bluetooth-oikeudet. Tämä on sallittava, jotta ap -voimanotto toimii oikein. Voit tarkistaa, että sovelluksen Bluetooth-yhteys on sallittu, toimimalla iOS-laitteessa jollakin seuraavista tavoista:
  • Siirry asetuksiin >, Tietosuoja >, Bluetooth ja ota Bluetooth-oikeudet käyttöön bose-sovelluksessa sfor
  • Siirry kohtaan Asetukset, vieritä alaspäin ja valitse Bose-sovellus. Ota Bluetooth käyttöön kohdassa Salli Bose Music -käyttö

Varmista mobiililaitteen asetuksissa, että sovelluksen sijainti ja verkon käyttöoikeudet on otettu käyttöön.

Bose-sovellus käyttää sijaintioikeuksia tuotteen tunnistamiseen ja tunnistamiseen.  Jos sijaintiasetukset eivät ole käytössä sovelluksessa, se ei toimi oikein.
  • IOS-laitteet:
    1. Siirry asetuksiin >, Tietosuoja >, paikallinen verkko ja varmista, ettei sitä ole poistettu käytöstä Bose-sovelluksessa
    2. Siirry asetuksiin >, Yksityisyys >, sijaintipalvelut ja varmista, ettei sitä ole poistettu käytöstä Bose-sovelluksessa
  • Pidä Android-laitteissa sovelluskuvaketta valittuna ja valitse sitten näkyviin tulevasta ponnahdusikkunasta Sovellustiedot. Valitse sovelluksen tiedot -näytössä Käyttöoikeudet ja varmista , että sijainti on käytössä.

Poista Bose-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.

Jos eApp- sovelluksessa ilmenee ongelma, poista se laitteesta, lataa dreinstall-ohjelma ja yritä uudelleen.

Kokeile sovellusta toisella mobiililaitteella.

Lataa ja asenna Bose-sovellus toiseen laitteeseen, jos se on saatavilla. Näin voit selvittää, onko ongelma yhteydessä ensimmäiseen laitteeseen tai sen asetuksiin.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)

Poista tuote Bose Music -sovelluksessa ja lisää se uudelleen.

Palauta järjestelmän tehdasasetukset ja käynnistä asennus uudelleen.

Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Tarkista, käyttävätkö muut verkon laitteet liikaa kaistanleveyttä.

Kun laite on aktiivinen verkossa, se käyttää reitittimen käytettävissä olevaa kaistanleveyttä. Jotkin tehtävät käyttävät enemmän kaistanleveyttä kuin toiset, kuten videon suoratoisto, pelaaminen, videopuhelut ja tietojen varmuuskopiointi Jos laitteet suorittavat näitä tehtäviä, kaistanleveys voi pienentyä muissa laitteissa. Katkaise virta laitteesta tai sovelluksesta, joka saattaa käyttää paljon kaistanleveyttä, ja tarkista, paraneeko suorituskyky. Jos mahdollista, liitä suuren kaistanleveyden laitteet verkkoon Wi-Fi-yhteyden sijasta Ethernet-kaapelilla. Tämä vapauttaa langatonta kaistanleveyttä laitteille, jotka on yhdistettävä langattomasti.

Jos reititin lähettää useita verkkoja (esim. 2.4 GHz, 5 GHz, Vieras), anna verkoille eri nimet.

Monet reitittimet lähettävät useita verkkoja, kuten 2.4 GHz:n verkkoa, 5 GHz:n verkkoa ja vierasverkkoa. Jos näet useita samannimistä verkkoja, kun yhdistät laitteen Wi-Fi-verkkoon, kaikkia laitteita ei ehkä ole liitetty odotettuun verkkoon.

Yritä poistaa 5 GHz:n verkko ja vierasverkko väliaikaisesti käytöstä reitittimen asetuksissa. Jos ongelma ratkaistaan käyttämällä vain 2.4 GHz:n verkkoa , nimeä 5 GHz:n verkko ja vierasverkko uudelleen johonkin muuhun kuin 2.4 GHz:n verkkoon (eli MyNetwork2G, MyNetwork5G. Ja MyNetworkGuest). Tämä auttaa sinua ja laitteitasi tunnistamaan oikean verkon. (Vihje: Jos nimeä verkko uudelleen, kaikki laitteet, jotka on liitetty aiemman verkkonimen mukaan, on yhdistettävä uudelleen uuteen verkkonimeen Laiteasetukset-valikossa.)

Jos Wi-Fi-verkko käyttää laajenninta (kuten Wi-Fi-toistinta, verkkolaitetta tai tukiasemaa), ohiteta se.

Verkon laajennin sare käytti anetwork -alueen laajentamista  kattamaan suuren alueen. Tarkista , onko ongelma yhteydessä laajentimeen irrottamalla se tilapäisesti. Koska verkkoliittimen irrottaminen saattaa lyhentää verkon kantavuusaluetta , siirrä järjestelmä lähemmäs pääreititintä ja testaa, paraneeko ongelma:
  • Jos ongelma ei parane, ongelma ei liity laajentimeen.
  • Jos se ei parane, yritä yhdistää laajennin uudelleen. Joskus se voi auttaa liittämään laajentimet pääverkkoon liittämisen jälkeen.
  • Jos se paranee, mutta palaa, kun laajennin on kytketty uudelleen, ongelma koskee laajenninta, sen asetusta tai sijoittelua.

Yritä reitittimen asetusvalikossa määrittää verkon salaustyypiksi WPA2.

Kirjaudu sisään reitittimellä ja valitse asetusvalikosta ra networ kSecurity tai salaa ptio n-vaihtoehto. Määritä asetukseksi  vain WPA2 (muita asetuksia voivat olla WPA tai WPA/WPA2 yhdistetty). Jos WPA2 parantaa suorituskykyä, käytä WPA2 A sfor -reitittimen salausta. Jos et huomaa mitään eroa tällä asetuksella, voit palata edelliseen asetukseen. (Huomautus: I fyou Switch to WPA2 and other Wireless devices on your Network don't support WPA2, ne ma yno longe rconnect to your Network. Tämä on yleisempää vanhempien Wi-Fi-laitteiden kanssa.)

Kokeile poistaa reitittimen asetuksissa käytöstä langattoman verkon eristystila, langattoman tukiaseman tila tai tukiaseman tila.

Kirjaudu sisään reitittimeen ja etsi nimiöity  tukiasema/AP-tila, Langaton eristystila tai Langaton AP-tila. Se saattaa sijaita langattoman yhteyden asetukset -valikossa. Jos asetus on käytössä, poista se käytöstä. Jos tilanne ei parane, voit palata previoun asetukseen.

Tarkista langattoman tietoliikenteen häiriölähteet.

On mahdollista, että muiden langattomien laitteiden sire-häiriöt vaikuttavat laitteen langattomiin toimintoihin. CHEC kfor Muut langattomat laitteet syntillä tuotteen (  esim. Toinen reititin, langaton puhelin, langaton tulostin, Smart TV jne.). Voit estää laitetta   häiritsemästä irrottamalla laitteen virtajohdon tai poistamalla laitteen Wi-Fi-yhteyden käytöstä. Jos ongelma ratkeaa, kun jokin laite poistetaan, tr yplacin gkyseinen laite on mahdollisuuksien mukaan kauempana laitteesta.  Jos laitteessa on langaton kanava-asetus, kokeile toista kanavaa.