Bose Frames Tenor

Myynnissä 2020–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose -sovellus ei havaitse tuotetta

Jos sovellus ei pysty hakemaan tuotetta , jonka olet jo lisännyt Bose-tilillesi, se saattaa näyttää hakutoiminnon tai ei käytettävissä, kun yrität valita kyseistä tuotetta. Joissakin tapauksissa tuote ei ehkä näy sovelluksessa, jos sitä ei löydy. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Varmista, että käytät Bose Music -sovellusta.

Eri tuotteille on suunniteltu useita Bose-sovelluksia. Tuotteesi toimii Bose Music -sovelluksen kanssa icon. Lisätietoja on kohdassa Bose Music -sovelluksen lataaminen.

Käynnistä laite uudelleen ja käynnistä Bose-sovellus.

Elektroniikka on käynnistettävä ajoittain uudelleen pienten ongelmien korjaamiseksi. Tämä tehdään yleensä antamalla fthe deviane ecomally ja käynnistämällä se sitten uudelleen.

Sulje ja avaa Bose-sovellus uudelleen.

Sovelluksen sulkeminen vaihtelee laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Seuraavassa on esitetty mobiililaitteiden yleiset menetelmät:

IOS-laitteissa:
  1. IOS-laitteesta riippuen    voit tarkastella activ eapps -ohjelmia joko kaksoisnapauttamalla Koti -painiketta tai pyyhkäisemällä ylöspäin botto mcente rof the screet nto
  2. Etsi suljettava sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle
  3. Sulje sovellus pyyhkäisemällä ylöspäin.
Android-laitteet:
  1. Pidä aloitusnäytössä sovelluskuvaketta painettuna
  2. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta sovelluksen tiedot
  3. Valitse sovelluksen tiedot -näytössä Force Stop(pakkopysäytys).

Jos käytössä on iOS 13 tai uudempi, varmista, että Bluetooth™-oikeudet ovat käytössä Bose-sovelluksessa.

Kun asennat Bose-sovelluksen ensin iPhoneen tai iPadiin, jossa on iOS-versio 13 tai uudempi, saat kehotteen sallia sovelluksen Bluetooth-oikeudet. Tämä on sallittava, jotta ap -voimanotto toimii oikein. Voit tarkistaa, että sovelluksen Bluetooth-yhteys on sallittu, toimimalla iOS-laitteessa jollakin seuraavista tavoista:
  • Siirry asetuksiin >, Tietosuoja >, Bluetooth ja ota Bluetooth-oikeudet käyttöön bose-sovelluksessa sfor
  • Siirry kohtaan Asetukset, vieritä alaspäin ja valitse Bose-sovellus. Ota Bluetooth käyttöön kohdassa Salli Bose Music -käyttö

Poista tuote Bose Music -sovelluksessa ja lisää se uudelleen.