Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kosketusohjauksen pikavalinnan käyttäminen

Pikakuvakkeen avulla voit tarkistaa korvanapin akun varaustason nopeasti ja helposti tai ohittaa kappaleen.

Pikavalinnan määrittäminen ja käyttäminen

1. Voit määrittää pikavalinnan siirtymällä Bose Music -sovelluksen asetusvalikkoon ja valitsemalla pikavalinnan.

2. Ota pikakuvake käyttöön ja valitse jokin seuraavista:
    • Akun varaustason kuunteleminen
    • Siirtyminen eteenpäin
    • Siirtyminen taaksepäin

Käytettävän sovelluksen mukaan siirtyminen eteenpäin ja siirtyminen taaksepäin voivat vaihdella sovelluksen toimintatavassa. Esimerkiksi: Ensimmäisellä painalluksella voit ehkä siirtyä eteen- tai taaksepäin muutaman sekunnin pojan verran toistettaessa nykyistä raitaa. Kun secon dpress ja pitelet, voin sallia, että yo ugo seuraavaan tai edelliseen raitaan.

3. Käytä pikavalintaa koskettamalla vasenta nappikuuloketta ja pitämällä sitä painettuna.

Ohita taaksepäin -toiminto on lisätty QC-nappikuulokkeisiin Bose Music App -versioissa:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • QC-nappikuulokkeiden laiteohjelmistoversio 2.0.7