Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kosketusohjauksen käyttäminen

Voit ohjata nappikuulokkeita napauttamalla tai pyyhkäisemällä niiden kosketuspintaa. Kosketusohjauksen avulla voit toistaa/keskeyttää ääntä, muuttaa äänenvoimakkuutta, suorittaa puhelun perustoimintoja, säätää melunvaimennusta (vain taustaääniä poistavat nappikuulokkeet) ja käyttää pikavalintaa.

Tietoja kosketuspinnasta

Kosketuspinta sijaitsee oikean kummankin nappikuulokkeen ulkopinnassa. Oikea korvanappi ohjaa median toistoa, puheluita ja mobiililaitteiden äänitoimintoja. Vasen korvanappi ohjaa taustaäänien poistoa (vain QuietComfort-kuulokkeet) ja pikavalintaa.

Äänenvoimakkuutta voi säätää vain, kun Bose Music -sovellus on käytössä

TÄRKEÄÄ: Ennen kuin otat tämän asetuksen käyttöön, varmista, että käytössäsi on ohjelmistoversio 4.2.4 tai uudempi. Jos näin ei ole, päivitä ohjelmisto, niin voit ottaa tämän asetuksen käyttöön.
  1. Avaa Bose Music -sovellus ja siirry asetusvalikkoon.
  2. Selaa alaspäin kohtaan CONTROL ja ota kosketusohjauksen äänenvoimakkuustoiminto käyttöön napsauttamalla Volume (Äänenvoimakkuus) -painiketta. Kun toiminto on määritetty, tämä vaihe on toistettava, jos haluat poistaa kosketusohjauksen äänenvoimakkuuden käytöstä.

Kosketusohjauksen äänenvoimakkuuden käyttäminen

Lisää äänenvoimakkuutta vetämällä oikeassa kuulokkeessa ylöspäin ja säädä äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä alaspäin.

Median toiston ja mobiililaitteiden hallinta

Median toisto

• Toisto/tauko:  Kaksoisnapauta oikeaa korvanappia

Puhelut

• Puheluun vastaaminen ja puhelun lopettaminen: Kaksoisnapauta oikeaa korvanappia
  • Hylkää puhelu: Pidä oikeaa kuuloketta painettuna
Huomautus: Mikrofoni on oikeassa nappikuulokkeessa. Puhelun aikana oikean nappikuulokkeen pitää olla korvassa.

Puheluilmoitukset: Kuulet äänikehotteen, joka kertoo saapuvan puhelun soittajan ja puhelun tilan. Voit estää puheluilmoitukset poistamalla äänikehotteet käytöstä Bose Music -sovelluksessa. Tämä toiminto on Asetukset-valikossa.

Mobiililaitteen äänikomentojen käyttäminen

Voit määrittää kuulokkeet käyttämään mobiililaitteen ääniohjausta. Oikean kuulokkeen mikrofoni toimii tällöin mobiililaitteen mikrofonin jatkeena.
  • Mobiililaitteen ääniohjauksen käyttäminen: Pidä oikeaa korvanappia painettuna, kunnes kuulet merkkiäänen. Vapauta painike ja sano pyyntösi
  • Pysäytä mobiililaitteen ääniohjaus: Kaksoisnapauta oikeaa korvanappia

Voice Assistant -kosketusohjauksen ottaminen käyttöön

Siirry kohtaan Setting>Product Control ja napauta vaihtopainiketta.
  • Vasen - ei käytössä
  • Oikea - käytössä

QC- ja Sport-nappikuulokkeet, featur ewas inded i nThe Bose Music App, versiot:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Laiteohjelmistoversio 2.0.7