UC-sertifioidut Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

EIKÖ TÄMÄ OLE SINUN TUOTTEESI?
Vahvista tuotteesi alta, niin voimme tarjota sinulle parasta mahdollista tukea.
Select your product
Product image
TUKIVAIHTOEHDOT TUOTTEELLE
Loading
HAKU
Kirjoita hakusana yllä olevaan kenttään.
Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

2020 MacBook Air- tai MacBook Pro -mallit eivät tunnista Bose USB Link -liitäntää

Joidenkin USB 2.0 -lisävarusteiden ei ole raportoitu olevan käytettävissä 2020 MacBook Airin ja MacBook Pron malleissa.

Näin voi käydä, jos Bose USB Lin -yhteys kytkey  dto USB C -sovittimella , jossa on MacBook Pro tai MacBook Air. Vaikka   kuulokkeessa on oikea äänikehote, sen pitäisi olla tunnistamaton näppäimistö: Yhdistetty Bose USB Link -liitäntään.

Korjaa ongelma päivittämällä Apple-tietokone

Tämä ongelma ratkaistaan päivittämällä tietokone macOS Catalina 10.15.6 -käyttöjärjestelmään.