Bose Smart Soundbar 300

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose Music -sovellus ei toimi, jos laite on käynnissä Android 5.1

Asenna Bose Music -sovellus, joka on yhteensopiva Android-käyttöjärjestelmän versiota 5.1 käyttävien laitteiden kanssa.

Poista Bose Music -sovelluksen asennus ja asenna versio 3.4.5 osoitteesta Bose.com.

1. Poista laitteeseen asennettu Bose Music -sovellus. Voit tehdä tämän etsimällä sovelluksen Asetukset-valikon Sovellukset-osasta ja valitsemalla Poista asennus.
  2. Ota Asetukset-valikon Suojaus-osassa käyttöön toiminto Tuntemattomat lähteet.
  3. Kun laitteessa on Android OS 5.1 -käyttöjärjestelmä, lataa Bose Music -sovelluksen versio 3.4.5 osoitteesta Bose.com.
  4. Kun lataus on valmis, valitse näytön alareunasta Avaa tai etsi latauskansiosta tiedosto bosemusic-v3.4.5.apk.
  5. Kun asennus on valmis, avaa Bose Music -sovellus ja Kirjaudu sisään Bose Music -tilillesi.
  6. Sulje Bose Music -sovellus, palaa Asetukset-valikon Suojaus-osaan ja poista tuntemattomat lähteet -toiminto käytöstä.