UC-sertifioidut Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

EIKÖ TÄMÄ OLE SINUN TUOTTEESI?
Vahvista tuotteesi alta, niin voimme tarjota sinulle parasta mahdollista tukea.
Select your product
Product image
TUKIVAIHTOEHDOT TUOTTEELLE
Loading
HAKU
Kirjoita hakusana yllä olevaan kenttään.
Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ohjattu puhetoiminto ei toimi

Sinun on ehkä säädettävä laitteen tai sovelluksen asetuksia, jotta voit käyttää mobiililaitteen ohjaamia äänitoimintoja. Katso alla olevat ohjeet:

Microsoft-tiimien ja Voice Assistant -toiminnon hallinta

Microsoft-tiimit -painikkeen toiminnot

• Kun painat Microsoft Team -painiketta , Team-sovellus keskittyy Windows P AK:n Microsoft   Team -sovellukseen Macissa
  • Kun saat Microsoft-tiimit -ilmoituksen, voit tuoda sen sovelluksen asianmukaiseen osioon painamalla Microsoft-tiimit -painiketta
Nämä ominaisuudet toimivat vain, kun yhteys Bose USB Link -liitäntään on muodostettu. Kun yhteys on katkaistu, painikkeessa ei ole mitään toimintoja. Tätä voi kuitenkin muuttaa Bose Music -sovelluksen asetuksissa.

Ääniohjauksen aktivointi ja ohjaus

1. Muodosta yhteys Bose USB -liitäntään ja avaa Bose Music -sovellus.
  2. Valitse kuulokkeet My Bose (Oma Bose) -sivulta
  3. Valitse Settings (Asetukset) (vaihteen kuvake oikeassa yläkulmassa).
  4. Siirry kohtaan Lisävarusteet ja valitse Bose USB Link.
  5. Valitse Ohjausryhmät ja ääniohjattu toiminto
Kun olet yhteydessä Bose USB Link -liitäntään, tämä painike toimii tiimit-painikkeena. Kun yhteys on katkaistu, voit kutsua mobiililaitteen puheavustajan painamalla painiketta.

Tyhjennä laitteen muisti aiemmin pariliitettyjen Bluetooth®-laitteiden muistista ja muodosta yhteys uudelleen.

Laite muistaa viimeisimmät laitteet , jotka se on liittänyt, jotta se voi muodostaa yhteyden niihin nopeasti uudelleen. cas eof:ssä on ongelma laitteen muistin kanssa, pilkkoo rit , nLiitä laite uudelleen. Lisätietoja on kohdassa pariliitetyn Bluetooth®-laitteen muistin tyhjentäminen ja Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Määritä, onko ongelma toisen Bluetooth®-laitteen kanssa.

Ongelma saattaa johtua laitteeseen pariliitetyn lähdelaitteen ongelmasta. Yritä muodostaa pariliitos toisen Bluetooth-lähteen kanssa ja tarkista, onko ongelma erillään kyseisestä laitteesta.