Bose Frames Tenor

Myynnissä 2020–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ohjattu puhetoiminto ei toimi

Sinun on ehkä säädettävä laitteen tai sovelluksen asetuksia, jotta voit käyttää mobiililaitteen ohjaamia äänitoimintoja. Katso alla olevat ohjeet:

Päivitä tuote

Laitteen ohjelmiston päivittäminen saattaa ratkaista joitakin järjestelmään liittyviä ongelmia. Lisätietoja tuotteen päivittämisestä on kohdassa tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.

Varmista, että laitteen ääniavustaja on käytössä ja aseta oikein

Jos yrität käyttää puheavustajaa puhelimen ollessa lukittuna, sinun on ehkä otettava tämä asetus käyttöön puheavustajan asetukset -valikossa.

Varmista, että kosketusohjaus on käytössä oikein

Jos kosketusohjaus ei ole käytössä tai jos napautat väärää kohtaa, puheohjattu toiminto ei toimi oikein. Lisätietoja on kohdassa median toiston ja puhelutoimintojen hallinta .

Tyhjennä laitteen muisti aiemmin pariliitettyjen Bluetooth®-laitteiden muistista ja muodosta yhteys uudelleen.

Laite muistaa viimeisimmät laitteet , jotka se on liittänyt, jotta se voi muodostaa yhteyden niihin nopeasti uudelleen. cas eof:ssä on ongelma laitteen muistin kanssa, pilkkoo rit , nLiitä laite uudelleen. Lisätietoja on kohdassa pariliitetyn Bluetooth®-laitteen muistin tyhjentäminen ja Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Määritä, onko ongelma toisen Bluetooth®-laitteen kanssa.

Ongelma saattaa johtua laitteeseen pariliitetyn lähdelaitteen ongelmasta. Yritä muodostaa pariliitos toisen Bluetooth-lähteen kanssa ja tarkista, onko ongelma erillään kyseisestä laitteesta.