Tuote ei ole käytettävissä kumppanin sovelluksen valtuutusnäytössä

Jos käytät Switchboard-alustan kumppaniyhteyksiä etkä näe tuotettasi valtuutusnäytössä, voit käyttää seuraavia syitä:

Kumppaniyhteydet ovat tällä hetkellä yhteensopivia Bose Music -sovellustuotteiden osajoukon kanssa.

Tuotteet eivät näy valtuutus -näytössä, jos ne eivät ole yhteensopivia. Kumppaniyhteyksien kanssa tällä hetkellä yhteensopivat tuotteet ovat:
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Portable Home Speaker
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700
  • Bose Smart Soundbar 300
Tuotteen omistaja on ensimmäinen tili, jolla tuote määritetään. Jos omistaja ottaa käyttöön tuotteiden jakamistilan jossakin tuotteistaan, muut käyttäjät kirjautuvat laitteessaan Bose Music -sovellukseen omalla Bose-tilillään (ja ovat samassa Wi-Fi-verkossa kuin tuote). Voi lisätä tuotteen My Bose (Oma Bose) -näytöstä, jolloin siitä tulee toinen omistaja. Ainoa tili, joka voi määrittää valtuutuksen, on ensimmäinen määritetty tili tai omistaja.

Jos tuotteet on linkitetty Bose-tiliisi, mutta ne puuttuvat yhteyden valtuutusluettelosta, olet näiden tuotteiden omistaja.

Voit ryhtyä tuotteen omistajaksi seuraavasti:
  1. Palauta laitteen tehdasasetukset. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen ja tehdasasetusten palauttaminen ohjeiden mukaisesti
  2. Määritä tuote uudelleen Bose-tililläsi.