Palautustilan käyttäminen

Laitteessa on palautustila, joka voi auttaa tilanteissa, joissa se ei reagoi. Tätä menetelmää saa käyttää vain sellaisen kaiuttimen tai vahvistimen toiminnan palauttamiseen, joka ei toimi päivityksen aikana tai heti päivityksen jälkeen. Järjestelmän asetukset saattavat kadota tämän prosessin aikana.

TÄRKEÄÄ: Tätä toimintoa ei saa käyttää, jos kaiuttimen tehdasasetukset on palautettu. Kaiuttimen tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki tallennetut Wi-Fi-verkon tunnistetiedot, joita tarvitaan palautustilan viimeistelemiseen.

Palautustilaan siirtyminen:

1. Irrota kaiutin virtaliitännästä ja odota 30 sekuntia
  2. Kytke kaiutin uudelleen virtalähteeseen
  3. Kun valopalkki syttyy, noudata seuraavia ohjeita kymmenen sekunnin kuluessa:
    Vinkki: Älä paina nopeasti toista painiketta. Odota yksi sekunti painallusten välillä
    1. Napauta kaiuttimen toimintopainiketta kerran
    2. Napauta mikrofoni pois -painiketta kerran
    3. Napauta toimintopainiketta toisen kerran
    4. Napauta mikrofonin sammutuspainiketta toisen kerran.

Tästä prosessista on tietoa

• Valopalkki vilkkuu vihreänä sen merkiksi, että kaiutin on siirtynyt palautustilaan. Kaiutin yrittää ladata ja asentaa uusimman päivityksen. Valopalkki vierii valkoisena vasemmalta oikealle lataamisen aikana ja sitten oikealta vasemmalle asennuksen aikana. Tämä voi kestää useita minuutteja (usein noin 20 minuuttia). Kun valopalkki sammuu, käynnistä kaiutin, avaa Bose Music -sovellus ja lisää kaiutin tilillesi
  • Jos valopalkki ei vilku vihreänä neljän painikkeen painalluksen jälkeen, käynnistä prosessi uudelleen ja jatka toimintojen ja mikrofonin poiskytkennän painikkeiden vaihtoehtoisia painalluksia 30 sekunnin ajan
  • Jos kaiutin ei ole aiemmin muodostanut yhteyttä Wi-Fi-verkkoon, toimi edellä olevien ohjeiden mukaisesti ja yritä muodostaa yhteys Wi-Fi-verkkoon vaihtoehtoisella tavalla. Lisätietoja on kohdassa yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon
  • Jos punainen valopalkki tulee näkyviin, kaiutin on huollettava