SimpleSyncin optimoidut tuotteet

SimpleSync-toiminto on saatavana kaikkiin Bose Music -sovelluksen kanssa yhteensopiviin kaiuttimiin tai soundbar-kaiuttimiin. Sen avulla voit yhdistää Bluetooth-kuulokkeet tai yhden kaiuttimen (tai soundbar-kaiuttimen) Bose-kaiuttimen kanssa toistettavaksi. Monet Bluetooth-kaiuttimet ja -kuulokkeet voi yhdistää SimpleSyncin kautta, mutta tietyt Bose-tuotteet on optimoitu toistamaan ääntä Bosen kaiuttimen kanssa.

Tietoja SimpleSync-yhteensopivuudesta.

Alla on tietoja SimpleSync-yhteensopivuudesta tuotteiden kanssa. Lisätietoja  toisen Bluetooth-laitteen liittämisestä Bosen älykkääseen kaiuttimeen tai soundbariin SimpleSync-sovelluksen avulla on kohdassa järjestelmien ryhmittely.

Bosen kaiuttimet ja soundbar-kaiuttimet ja SimpleSync

Nämä tuotteet voivat lähettää tei radiota toiseen Bluetooth-laitteeseen SimpleSyncin avulla:
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bosen kannettava kotikaiutin / Bosen kannettava älykäs kaiutin
  • Bose Smart Soundbar 300
  • Bose Smart Soundbar 600
  • Bose Smart Soundbar 900
  • Bose Smart Soundbar System -paketti
  • Bose Smart Speaker 500 / Bose Home Speaker 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700

SimpleSync-tekniikalla optimoidut Bluetooth-kuulokkeet ääni- ja videokäyttöön

Kun liität kuulokkeet SimpleSync-palveluun, ne toistavat ääntä Bosen Smart-kaiuttimesta tai soundbar-kaiuttimesta samalla, kun kuuntelet ääntä tai katselet videota.
  • Bose Noise Cancelling Headphones 700
  • QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet
  • QuietComfort 35 II -pelikuulokkeet
  • QuietComfort 45 ‑kuulokkeet

SimpleSync-tekniikalla optimoidut Bluetooth-kaiuttimet ja -kuulokkeet

SimpleSyncin ansiosta tuotteet toistavat ääntä Bosen Smart-kaiuttimesta tai soundbar-kaiuttimesta. Jos yhdistät Bosen älykkääseen soundbariin, äänen ja videon välillä voi olla pieni viive.

Kuulokkeet
  • QuietComfort 35 -langattomat kuulokkeet
  • QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet
  • QuietComfort 35 II -pelikuulokkeet
  • QuietComfort 45 ‑kuulokkeet
  • SoundSport Free -langattomat kuulokkeet
  • SoundSport Pulse -langattomat kuulokkeet
  • SoundSport-langattomat kuulokkeet
Kaiuttimet ja soundbar-kaiuttimet
  • Bose Solo 5 -TV-äänijärjestelmä
  • Bose Solo Soundbar II -sarja
  • Bose TV Speaker
  • Lifestyle 550
  • Lifestyle 600
  • Lifestyle 650
  • SoundLink Bluetooth Mobile II -kaiutin
  • SoundLink Bluetooth III -kaiutin
  • SoundLink Color Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Color Bluetooth II -kaiutin
  • SoundLink Flex Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Micro Bluetooth ‑kaiutin
  • SoundLink Mini Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Mini Bluetooth II -kaiutin
  • SoundLink Mini Bluetooth II -kaiutin – erikoisversio
  • SoundLink Revolve Bluetooth ‑kaiutin
  • SoundLink Revolve+ Bluetooth ‑kaiutin
  • SoundLink Revolve II Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Revolve+ II Bluetooth -kaiutin
  • SoundLink Wireless Mobile -kaiutin
  • SoundTouch 10
  • SoundTouch 20 III
  • SoundTouch 30 III
  • SoundTouch 300 -soundbar
  • SoundTouch SA-5 -vahvistin
  • SoundTouch-langaton sovitin
  • Wave SoundTouch -sarja IV