Laitteen asetuksiin tehdyt muutokset eivät säily

Jos tuotteessa on asetusvalikko tai se toimii Bose-sovelluksen kanssa, joka voi säätää asetuksia, kokeile seuraavia toimia, jos asetuksia muutetaan, mutta tuote ei heijasta tai muista niitä:

Varmista, että Bose-sovellus on ajan tasalla.

Jos Bose-sovellus ei ole uusin versio, siitä saattaa puuttua ominaisuuksia tai parannuksia. Siirry laitteessa sovelluskauppaan, etsi sovellus ja valitse se. Jos päivitys on saatavilla, asenna se.

Älä irrota järjestelmää sähköverkosta heti muutosten tekemisen jälkeen.

Kun järjestelmä sammutetaan, kaikki valikkoihin tehdyt muutokset on tallennettava pysyvään muistiin. Odota, kunnes konsolin merkkivalo palaa punaisena (noin 15 sekuntia) kun järjestelmä on sammutettu, ennen kuin irrotat sen pistorasiasta

Acoustimass-bassoyksikkö ja ohjauskonsoli saattavat tarvita huoltoa.

Jos ongelmat eivät ratkea näiden ohjeiden avulla, Acoustimass-bassoyksikkö ja ohjauskonsoli saattavat tarvita huoltoa. Alla olevasta linkistä saat lisätietoja Acoustimass-bassoyksikön ja ohjauskonsolin huollosta. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.