SoundLink Revolve -Bluetooth®-kaiutin

Myynnissä 2021–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akku ei lataa kaiutinta

Jos laite on kytketty verkkovirtaan lataamista varten, mutta akun varaustaso ei nouse tai laite ei osoita, että akku latautuu:

Poista mahdolliset virhetilat

Bluetooth-yhteys saattaa ilmoittaa virheestä, jos akku on täysin tyhjentynyt tai jos latauslähteessä on virhe. Tämä virhe voidaan poistaa vain, kun laite on liitetty tietokoneeseen, kirjaudutaan btu.bose.com:een ja tehdään seuraavat vaiheet. Tämä poistaa vain mahdolliset järjestelmävirheet. Se ei päivitä tuotteen ohjelmistoa. Tämä voi onnistua, vaikka tuotteessa ei olisi merkkejä virrankäytöstä.

1. Käy osoitteessa btu.bose.com ja lataa tuotteen päivitysohjelma, jos et ole vielä ladannut sitä.
  2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
  3. Paina tietokoneen näppäimistössä o-, p-, t-, ylänuoli-, alanuoli. Seuraava näyttö avautuu:

4. Poista mahdolliset virheet seuraamalla ohjeita.

Miten kaiutin ladataan?

Seinäpistorasia

Bose-latausteline

Tietokoneen USB-liitäntä tai muu USB-virtalähde