Bose SoundLink Color Bluetooth® II -Kaiutin

Myynnissä 1970–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akku ei lataa kaiutinta

Jos laite on kytketty verkkovirtaan lataamista varten, mutta akun varaustaso ei nouse tai laite ei osoita, että akku latautuu:

Päivitä SoundLink Color II -kaiutin tietokoneeseen.

Bose on havainnut ohjelmistovirheen SoundLink Color II -ohjelmiston aiemmassa versiossa Tämä vika estää kaiutinta käynnistymästä tai latautumasta, kun akku on täysin purkautunut. Ohjelmaversio 4.0.1 on otettu käyttöön vian korjaamiseksi, ja SoundLink Color II voi ladata ja ottaa käyttöön myös silloin, kun se ei tällä hetkellä toimi.

Siirry osoitteeseen btu.Bose.com, lataa Bose Updater -ohjelma ja päivitä kaiutin ohjeiden mukaisesti.

Tärkeää: Kun päivitys on valmis, tuotteen pitäisi antaa LED-palautetta. Anna kaiuttimen latautua 100 % ennen käyttöä.

Miten kaiutin ladataan?

Seinäpistorasia

Tietokoneen USB-liitäntä tai muu USB-virtalähde