Wave®-radio/CD-soitin

Myynnissä 1998–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen nollaaminen

Nollaus voi käynnistää laitteen uudelleen tai poistaa paikallisesti tallennetut tuoteasetukset, kuten laitepariliitokset. Selvitä, mikä vaihtoehto on käytettävissä laitteen nollaamiseen.

Nollaa Wave-radio/CD-levy.

1.  Järjestelmän teho
  2. Irrota virtajohto seinäpistorasiasta.
  3. Jos levykelkassa on CD-levy, poista se
  4. Avaa järjestelmän pohjassa oleva paristolokeron kansi ja irrota akku, jos sellainen on asennettu
  5. Odota 30 sekuntia.
  6. Liitä virtajohto takaisin pistorasiaan.
Jos tämä nollaus ratkaisi ongelman, aseta järjestelmään uusi akku tai käytä järjestelmää ilman akkua. Akkua ei tarvita, mutta kello- ja hälytysasetukset säilyvät, jos virta katkeaa.