Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen nollaaminen

Nollaus voi käynnistää laitteen uudelleen tai poistaa paikallisesti tallennetut tuoteasetukset, kuten laitepariliitokset. Selvitä, mikä vaihtoehto on käytettävissä laitteen nollaamiseen.

Palauta kuulokkeet alkutilaan.

Tämä rese twill clea rthe -nappikuuloke on aiempien Bluetooth-laitteiden smemory. Se ei palauta kuulokkeiden tehdasasetuksia.
  1. Liitä latauskotelo virtalähteeseen.
  2. Aseta nappikuulokkeet latauskoteloon.
  3. Sulje latauskotelon kansi 5 sekunniksi ja avaa sitten kansi.
  4. Pidä latauskotelossa Bluetooth -painiketta painettuna 30 sekunnin ajan ja vapauta se sitten: Nappikuulokkeen merkkivalot vilkkuvat , palavat valkoisena ja sitten blinksinisinä .
  5. O n nlaite , joka oli aiemmin liitettynä nappikuulokkeisiin, siirry Bluetoot hmenu -valikkoon ja poista korvanapit muistiliitäntöjen luettelosta.
  6. Liitä uudelleen laitteen uudelleenliittimet. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth-laitteen liittäminen.