Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen nollaaminen

Nollaus voi käynnistää laitteen uudelleen tai poistaa paikallisesti tallennetut tuoteasetukset, kuten laitepariliitokset. Selvitä, mikä vaihtoehto on käytettävissä laitteen nollaamiseen.

Tuotteen nollaaminen:

TÄRKEÄÄ: Jos aiempi vianmääritys ei ratkaise ongelmaa, yritä nollata tuote.
Noudata seuraavia ohjeita seuraavassa järjestyksessä:

Tyhjennä Bose Music -sovellus:

1. Avaa Bose Music ap -sovellus ja napauta Account (Tili) -kuvaketta oikeassa   yläkulmassa.
  2. Valitse tuotteiden hallinta.
  3. Valitse Muokkaa.
  4. Valitse  Bose QC -nappikuulokkeet II
  5. Valitse  Poista.
  6.  Valitse seuraavassa näytössä Poista.
  7. Sulje Bose Music -sovellus

Puhelimen  Bluetooth-historian tyhjentäminen:

1. Siirry puhelimen Bluetooth-asetusvalikkoon
  2. Clea rall mainitsee  Bluetooth-laiteluettelosta Bose QC -nappikuulokkeet, mukaan lukien kaksoiskappaleen nimeltä LE. Tyhjentäminen voi vaihdella laitteen mukaan. Etsi Clear, Unpair tai Forget.

Tyhjennä  laitteen  Bluetooth-pariliitosluettelo ja muodosta yhteys Bose Music App -sovellukseen uudelleen:

1. Liitä latauskotelo USB-seinälaturiin (ei tietokoneeseen tai kannettavaan).
  2. Plac eboth -nappikuulokkeet kotelossa. Pidä kansi auki. Nappikuulokkeen merkkivalot syttyvät , kun nappikuulokkeet asetetaan koteloon. Jos merkkivalo ei syty, paina silmujen alaspäin,  jotta ne muodostavat tasaisen yhteyden latausnastoihin
  3. Kun kotelo on auki ja nappikuulokkeet ovat sisällä, pidä kotelon takana olevaa Bluetooth-painiketta painettuna 30 sekunnin ajan (nappikuulokkeiden tilan merkkivalo vilkkuu sinisenä, kun painat - painiketta). Tämän jälkeen  estatus-merkkivalo  vilkkuu valkoisena 2 kertaa, vilkkuu hitaasti sinisenä ja sammuu sitten.
  4. Vapauta painike. Kuulokkeen merkkivalo  vilkkuu kevyesti valkoisena 5 kertaa ja vilkkuu sitten hitaasti sinisenä. Laite on nyt pariliitostilassa ja valmis muodostamaan yhteyden.
  5. Avaa Bose Music -SOVELLUS ja noudata  näyttöön tulevia ohjeita Bose  QC -nappikuulokkeiden liittämisestä