Acoustic Wave® II -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2006–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen nollaaminen

Nollaus voi käynnistää laitteen uudelleen tai poistaa paikallisesti tallennetut tuoteasetukset, kuten laitepariliitokset. Selvitä, mikä vaihtoehto on käytettävissä laitteen nollaamiseen.

Nollaa Acoustic Wave II -musiikkijärjestelmä

Laitteen asetukset eivät ole tämän palautuksen aikana.
  1. Sammuta järjestelmä.
  2. Irrota virtajohto järjestelmästä tai virtalähteestä.
  3. Jos järjestelmään on kytketty Bos eAccessory (Bos eAccessory) (esim. Bluetooth-sovitin tai levynvaihtaja), katkaise myös virta.
    Huomautus: Jotkin järjestelmän virtalähteenä olevat lisävarusteet ja virtaliitännät eivät ole katkaistavia.
  4. Odota 1 minuutti ja kytke sitten virta uudelleen.
  5. Odota, kunnes JÄRJESTELMÄN näytöstä poistuu teksti PLEASE WAIT (ODOTA). Jatka normaalia käyttöä.