Bose Smart Soundbar 300

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Musiikkipalvelun sisältöä ei voi toistaa

Liittyvät virhekoodit: C7-SC3103
Jos et voi toistaa Bose Music -sovelluksen musiikkipalvelun sisältöä, kokeile seuraavia toimia:

Sulje ja avaa Bose-sovellus uudelleen.

Sovelluksen sulkeminen vaihtelee laitteen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Seuraavassa on esitetty mobiililaitteiden yleiset menetelmät:

IOS-laitteissa:
  1. IOS-laitteesta riippuen    voit tarkastella activ eapps -ohjelmia joko kaksoisnapauttamalla Koti -painiketta tai pyyhkäisemällä ylöspäin botto mcente rof the screet nto
  2. Etsi suljettava sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle
  3. Sulje sovellus pyyhkäisemällä ylöspäin.
Android-laitteet:
  1. Pidä aloitusnäytössä sovelluskuvaketta painettuna
  2. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta sovelluksen tiedot
  3. Valitse sovelluksen tiedot -näytössä Force Stop(pakkopysäytys).

Tarkista, että et yritä ohittaa enempää sisältöä kuin musiikkipalvelu sallii.

Jotkin musiikkipalvelut ovat ajan  mittaan jonkin verran kappaleita tai asemia. Lisätietoja on kohdassa ei voi siirtyä eteen- tai taaksepäin musiikkipalvelun toistamisen aikana.

Määritä, esiintyvätkö ongelmat palvelun omassa sovelluksessa tai sivustossa, ja tarkista hälytykset palvelun sivustosta.

Ongelma voi johtua musiikkipalvelun ongelmasta. Sulje Bose-sovellus ja avaa musiikkipalvelun sovellus tai sivusto, jotta voit selvittää, onko ongelma esillä palvelussa ilman Bosea. Tarkista lisäksi palvelun verkkosivuilta, onko siinä tietoja huollosta tai muista palveluun liittyvistä viesteistä.

Tarkista, että musiikkipalvelu on saatavilla alueellasi.

Jos musiikkipalvelua ei tueta alueellasi, se ei ole käytettävissä tililläsi. Lisätietoja on kohdassa Bose Music -sovelluksen musiikkipalvelut.

Huomautus: Jos iHeartRadio- ja Spotify-tili on luotu alueella, jolla palvelu on käytettävissä, sitä voidaan käyttää millä tahansa alueella (myös alueilla, joita ei tueta) tilin luomisen jälkeen. Näiden palvelujen tuetut alueet koskevat vain tilin luomista.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)

Poista Bose-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.

Jos eApp- sovelluksessa ilmenee ongelma, poista se laitteesta, lataa dreinstall-ohjelma ja yritä uudelleen.