Bose Noise Cancelling Headphones 700

Myynnissä 2019–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kosketusohjauksen pikavalinnan mukauttaminen

You can customize a shortcut for the tap and hold action on the headphones to perform one of two functions.

Voit mukauttaa kosketusohjausta Bose Music -sovelluksella.

Siirry Bose Music -sovelluksessa kuulokkeiden Asetukset -valikkoon ja valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista. Kun asetus on valittu, pidä valitun asetuksen kosketusohjauspainiketta painettuna.
  • Akun varaustason ilmoittaminen (oletus)
  • Poista käytöstä / ota käyttöön Amazon Alexan herätysasana (tämä toimii vain, jos laitteeseen on asennettu Alexa-sovellus)