Bose Noise Cancelling Headphones 700

Myynnissä 2019–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Painikkeiden ja kosketusohjauksen avulla

Kuulokkeissa on sekä kosketusohjaus- että fyysiset painikkeet. Voit ohjata kuulokkeita pyyhkäisemällä tai napauttamalla kuulokkeiden kosketuspintaa. Kosketusohjauksella voit aloittaa tai keskeyttää toiston, siirtyä eteen- tai taaksepäin, muuttaa äänenvoimakkuutta ja käyttää puhelujen perustoimintoja. Painikkeille on määritetty tietyt oletustoiminnot (esim. taustaäänien poistotasot ja virtuaaliavustaja), mutta toimintoja voi myös muokata Bose-sovelluksessa.

Kuulokkeiden painikkeiden käyttäminen:

Kosketuspainikkeet

Kosketuspinta sijaitsee oikean korvakuvun etuosassa.

Mediasäädin ja äänenvoimakkuuden säädin

Toisto/tauko: Toista tai keskeytä toisto painamalla kahdesti : Siirry seuraavaan raitaan pyyhkäisemällä eteenpäin siirtyminen taaksepäin: Siirry edelliseen raitaan pyyhkäisemällä taaksepäin : Äänenvoimakkuuden säätäminen: Lisää äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä ylöspäin tai vähennä äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä alaspäin.

Puheluiden ohjaus

Puheluun vastaaminen ja puhelun lopettaminen: Vastaa puheluun tai lopeta se kaksoisnapsauttamalla puhelun hylkää puhelu: Pidä painettuna 1 sekunnin ajan puhelun mykistäminen:    Kun puhelu on käynnissä, voit mykistää kuulokkeen mikrofonin painamalla Voice Assistan -painiketta lyhyesti. Tämä toimii kaikentyyppisissä puheluissa, kuten Internet-puheluissa, kuten Zoom- ja Team-puheluissa.

Pidä äänikehotteet päällä, jotta saat hälytyksen, kun pääsutta mykistetään. Kuulokkeen mykistäminen vaimentaa vain kuulokkeen mikrofonin. Se ei mykistä liitetyn laitteen mikrofonia, joten laitteen mikrofonikuvake ei näytä, että mikrofoni on mykistetty.

Painikkeet

Power/Bluetooth® button Voice Assistant button Noise Control button

Virta-/Bluetooth-painike

• Kytke kuulokkeisiin virta ja katkaise niistä virta painamalla painiketta lyhyesti
  • Pidä t oconnect a Bluetooth device -painiketta painettuna. Kuulet ilmoituksen Ready to Connect another device (Valmis yhdistämään toisen laitteen), ja Bluetooth-merkkivalo alkaa palaa hitaasti sinisenä

Virtuaaliavustaja-painike

• Voit ohjelmoida kuulokkeet niin, että voit helposti ja nopeasti käyttää Google Assistantia*, Amazon Alexaa tai ääniohjausta mobiililaitteessa
  • Kun luet Google Assistant* -sovelluksen, pidä -painiketta painettuna samalla, kun sanot pyyntösi. Kuulet ilmoitukset painamalla painiketta lyhyesti
  • Kun käytät Amazon Alexaa, paina -painiketta ja vapauta se. Kun olet kuullut merkkiäänen, sano pyyntösi

*Google ei enää tue Google Assistantia 7. Joulukuuta 2021 lähtien NCH700-kuulokkeiden integroituna ominaisuutena, kun se on liitetty Applen mobiililaitteeseen. Jos haluat jatkaa puheavustajan käyttämistä kuulokkeidesi integroituna ominaisuutena, valitse toinen vaihtoehto Bose Music -sovelluksen kohdasta Asetukset>Voice Assistant. Google Assistant toimii edelleen integroituna ominaisuutena, kun kuulokkeet on liitetty Android-laitteisiin.

Taustaäänien poistopainike

• Paina painiketta lyhyesti, niin kuulet nykyisen melunvaimennuksen tason
  • Toista, kunnes kuulet haluamasi tason
  • Paina -painiketta 1 sekunnin ajan, jos käytössä on keskustelutila
Voit mukauttaa taustaäänien poistotasoa Bose Music -sovelluksessa.

Spotify One Touch -toiminnon käyttäminen

Vaatimukset:

• Jotta toiminto voidaan nähdä sovelluksen pikavalinnan vaihtoehtona, käyttäjillä on oltava seuraavat:
    • IOS-kuulokkeiden laiteohjelma 1.8.2 ja sovellusversio 4.2.3 ja uudempi
    • Android-sovelluksen versio 4.4.4 tai enemmän

• Tallenna uusin Spotify-sovellus (Premium tai maksuton)
  • Mus tbe on kirjautunut Spotify-sovellukseen

Kertapainallustoiminnon käyttäminen

• Käynnistä Spotify napauttamalla kuuloketta pitkään
  •  Siirry seuraavaan suositeltuun soittolistaan pitämällä painiketta painettuna

Voit kokea anegatiivisen äänen, jos:
  •  Uusin Spotify-sovellus ei ole asennettuna
  • Laphon -laite on liitetty vain muuhun kuin puhelinlaitteeseen (iPad, kannettava tietokone, kello jne.)
  • Käyttäjä ei ole kirjautunut Spotify-sovellukseen
  • Sulje sovellus istunnon aikana (sovelluksen avaaminen uudelleen tai kuulokkeen virran kytkeminen uudelleen käynnistää toiminnon)
  •  eis- järjestelmää ei ole liitetty kuulokkeisiin