SoundTouch® Stereo JC II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kappaleiden lisääminen ja poistaminen soittolistasta

Soittolistojen avulla voit mukauttaa soittoluettelon valinnan yhteydessä toistettavan musiikin jonoa. Lue, miten voit luoda soittolistan tai poistaa kappaleita nykyisestä soittolistasta.

Synology DiskStation -soittolistojen hallinta:

Soittolistan luominen

1.  Valitse Synology DiskStation -sovelluksessa Open Audio Station
    Vinkki: Jos sitä ei näy, lataa Audio Station -lisäpaketti

DiskStation packages

2. Valitse vasemmalta soittolista

DiskStation playlists

3. Valitse yläpalkista Luo, ja valitse valikosta vaihtoehto soittolista

DiskStation Create menu

4. Kirjoita toistolle nimi ja valitse Lisää jaetuksi soittolistaksija valitse sitten OK. Soittolista näkyy soittolistojen luettelossa

DiskStation naming playlist
    DiskStation playlists

Kappaleiden lisääminen soittolistaan

1.  Valitse Synology DiskStation -sovelluksessa Open Audio Station
    Vinkki: Jos sitä ei näy, lataa Audio Station -lisäpaketti

DiskStation packages

2. Valitse vasemmalta Kirjasto
  3. Korosta haluamasi kappaleet oikealla
  4. Napsauta valintaa hiiren kakkospainikkeella, valitse Tallenna jaettuun soittolistaanja dclick the playlist which you want to Add.

DiskStation playlist options menu
Kun SoundTouch-musiikkipalvelin on synkronoitu uudelleen, uusi soittolista tai raitojen lisääminen voidaan löytää siirtymällä valikkoon >, [NAS-aseman nimi] >, Musiikki >, soittolista >, [soittolistan nimi].