Wave® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2019 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tietokone ei tunnista Bose-tuotetta, joka on liitetty USB-liitännän kautta

Jos liität laitteen kannettavan tietokoneen tai tietokoneen USB-liitäntään, mutta tietokone ei tunnista yhteyttä tai laitetta, kokeile seuraavia toimia:

Näkyykö tietokoneessa ilmoitus, että laitetta ei tunnisteta?

Kyllä, tietokone näyttää virheilmoituksen, kun laite on liitetty

Ei, tietokoneessa ei näy viestiä, kun laite on liitetty