SoundTouch® 130 -kotiteatterijärjestelmä

Myynnissä 2014–2016

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose-tuotetta ei voi valita tai ohjata AirPlay-kaiuttimena

Jos Bose-tuote ei näy AirPlay-valikossa, AirPlay-laite ilmoittaa, että tuote ei ole käytettävissä tai laite ei voi hallita AirPlay-toimintoja laitteessa, kokeile seuraavia toimia:

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)

Tee suositellut asetukset reitittimen asetusvalikossa.