Bose-tuotetta ei voi valita tai ohjata AirPlay-kaiuttimena

Jos Bose-tuote ei näy AirPlay-valikossa, AirPlay-laite ilmoittaa, että tuote ei ole käytettävissä tai laite ei voi hallita AirPlay-toimintoja laitteessa, kokeile seuraavia toimia:

Jos AirPlay-laite vastaanottaa puhelun, odota, kunnes puhelu päättyy.

Jotkin AirPlay-laitteet voivat vastaanottaa puheluja. Kun puhelu on käynnissä, AirPlay-ohjaimet eivät ole käytettävissä laitteessa. Odota, kunnes puhelu päättyy, ja yritä uudelleen.

Ota Wi-Fi pois käytöstä lähdelaitteessa ja takaisin käyttöön.

Laite, jolla aloitat äänen, saattaa olla yhteydessä verkkoon. Poista Wi-Fi-asetus käytöstä ja käynnistä se uudelleen, jotta verkkoyhteys voidaan muodostaa uudelleen.

Sulje musiikkisovellus ja/tai iTunes ja odota 10 sekuntia, ennen kuin yrität uudelleen.

Jos usin giTunes, sulje ja avaa sovellus uudelleen.
 NOS -laite suljetaan, kaksoispainetaan aloituspainiketta, pyyhkäisy ylöspäin  ja odotetaan 10 sekuntia, minkä jälkeen sovellus avataan uudelleen ja yritetään uudelleen.

Varmista, että AirPlay-lähde on liitetty samaan verkkoon kuin Bose-järjestelmä.

AirPlay-laitteen ja Bose-järjestelmän on oltava samassa verkossa, jotta AirPlay-toimintoa voi käyttää. Jos laite on esimerkiksi vierasverkossa ja järjestelmä on pääverkossa, AirPlay ei toimi. Etsi yhdistetyn verkon nimi AirPlay-laitteen Wi-Fi-asetuksista ja tarkista , onko Bose-tuotteesi yhteydessä samaan verkkoon Järjestelmätiedot -näytön avulla. Jos laitteet ovat eri verkoissa, vaihda AirPlay-laitteen verkko vastaamaan Bose-järjestelmän verkkoa

Käynnistä AirPlay-lähdelaite uudelleen.

Eletronics-asetukset on ehkä nollattava ajoittain, kuten tietokoneen käynnistäminen uudelleen. Sammuta laite, käynnistä se uudelleen ja yritä uudelleen.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)

Tee suositellut asetukset reitittimen asetusvalikossa.