Lifestyle® 38 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2006

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Toista laitetta ei voi ohjata Bose-kaukosäätimellä

Voit ohjelmoida Bose-yleiskaukosäätimen ohjaamaan toista järjestelmään liitettyä laitetta, kuten televisiota, digisovitinta tai Blu-ray-soitinta. Jos et löydä koodia laitteen hallintaan tai täydelliseen hallintaan, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että Bose-järjestelmän kaukosäätimellä voi ohjata Bose-järjestelmää.

Jos kaukosäädin ei ohjaa järjestelmää, katso kohta kaukosäädin toimii katkonaisesti tai ei ohjaa Bose-tuotetta.

Varmista, että oikea lähde on valittu.

Jotkin Bose-kaukosäätimen toiminnot muuttuvat, jos lähde vaihdetaan. Paina haluamaasi lähdepainiketta kaukosäätimessä, jotta se on varmasti oikeassa tilassa laitteen käyttämiseen.

Kokeile laitteen mukana toimitettua kaukosäädintä, jota yrität hallita.

Tarkista, voiko laitteen alkuperäistä kaukosäädintä ohjata. Jos näin ei ole, laitteessa voi olla ongelma.

Nollaa mediakeskus

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Nollaa liitetty ääni- tai videolaite.

Elektroniikka on ehkä nollattava ajoittain, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistys. Katkaise laitteesta virta 30 sekunniksi ja odota, kunnes se käynnistyy.

Jos et käytä järjestelmän hallintaan kolmannen osapuolen kaukosäädintä, poista infrapunaohjaus käytöstä järjestelmävalikosta.

Kun infrapunaohjaus on käytössä, järjestelmäkonsolin ei lähetetty i komentoa t oother devices. IR Control -asetuksen poistaminen käytöstä:
  1. Paina kaukosäätimen System (järjestelmä) -painiketta
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna
  2. Selaa oikealle ja valitse kaukosäätimen kuvake
  3. Selaa alaspäin ja valitse IR Control(IR-ohjaus) ja paina sitten Enter -painiketta
  4. Siirry ylös alas ja valitse poisja paina sitten Enter -painiketta
  5.   Poistu valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.

Ohjelmoi kaukosäädin uudelleen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa kaukosäätimen ohjelmoiminen.

Liitä mukana toimitettu infrapunalähetin ja aseta se hallittavan laitteen päälle tai lähelle.

Koska järjestelmän konsoli – ei kaukosäädin – ohjaa laitetta, konsolin sijoittaminen saattaa estää laitteen hallinnan. Infrapunalähettimen asettaminen laitteeseen varmistaa kuitenkin, että kaukosäätimen signaali saavuttaa jatkuvasti laitteen. PLU gi nemitteri IR-emitterin liitäntään järjestelmäkonsolissa. Vaihda sitten  infrapunalähettimen tasainen puoli ohjattavien laitteiden etätunnistimeen tai sen lähelle. (Vihje: Laitteen etäanturi on usein laitteen etupuolella oleva pieni läpikuultava muovi.)

Tarkista, että infrapunalähetin on kytketty oikein ja tukevasti järjestelmän konsolin takaosaan.

Irrota ja kytke infrapunalähettimen liitin konsolin infrapunalähettimen liittimeen. Jos käytät infrapunalähettimen lisäkaapelia, molemmat emitte rcables kytke t oone anoo rto-ketju yhteen , jolloin sa single plu gto liitetään konsoliin. (Vihje: Ylimääräinen emitteri-kaapeli on tiukempi ja vaatii kiinteän painalluksen, jotta se voidaan kiinnittää konsoliin.)

Tarkista, että laite, jota yrität ohjata, hyväksyy IR-komennot.

Bos -järjestelmä ohjaa laitteita infrapunayhteyden kautta. Jos laite ei siis hyväksy infrapunakomentoja, Bose-järjestelmä ei voi hallita niitä. Vaikka kotiteatterilaitteet ovat yleisesti infrapunaohjattuja,   on olemassa useita o flaitteita, jotka on varustettu radiotaajuudella (RF) tai Bluetooth™-yhteydellä. Joissakin laitteissa on lisäksi laitteen valikossa kauko-ohjaustoiminnot, joilla voit valita, miten laitetta käytetään (esim. IR- tai RF-yhteyden kautta). Tarkista, hyväksyykö laite IRS-komennot vai onko sillä niihin liittyviä valikkoasetuksia.

Vihje: Etsi laitteen mukana toimitettu kaukosäädin.  Kaukosäätimen yläosassa on läpikuultava muoviosa, joka käyttää todennäköisesti infrapunaa. Jos kuitenkin peitat laitteen kädelläsi ja kaukosäädin ohjaa laitetta edelleen, se voi olla RF- tai Bluetooth-tilassa.

Joidenkin laitteiden toimintoja voi ohjata vain laitteen kaukosäätimellä.

Yleiskaukosäätimet, kuten Bosen kaukosäädin, voivat ohjata kaikkia tai vain tiettyjä toimintoja, joita varten ne voidaan ohjelmoida.  Tiettyjä laitteen ominaisuuksia voi käyttää vain laitteen mukana toimitetulla kaukosäätimellä.

Mediakeskus saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.