Bose Smart Soundbar 700

Myynnissä 2018–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Toista laitetta ei voi ohjata Bose-kaukosäätimellä

Voit ohjelmoida Bose-yleiskaukosäätimen ohjaamaan toista järjestelmään liitettyä laitetta, kuten televisiota, digisovitinta tai Blu-ray-soitinta. Jos et löydä koodia laitteen hallintaan tai täydelliseen hallintaan, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että Bose-järjestelmän kaukosäätimellä voi ohjata Bose-järjestelmää.

Jos kaukosäädin ei ohjaa järjestelmää, katso kohta kaukosäädin toimii katkonaisesti tai ei ohjaa Bose-tuotetta.

Varmista, että oikea lähde on valittu.

Jotkin Bose-kaukosäätimen toiminnot muuttuvat, jos lähde vaihdetaan. Paina haluamaasi lähdepainiketta kaukosäätimessä, jotta se on varmasti oikeassa tilassa laitteen käyttämiseen.

Kokeile laitteen mukana toimitettua kaukosäädintä, jota yrität hallita.

Tarkista, voiko laitteen alkuperäistä kaukosäädintä ohjata. Jos näin ei ole, laitteessa voi olla ongelma.

Jos laite, jota haluat ohjata, on liitetty HDMI-kaapeleilla, tässä on muutamia ehdotuksia:

Kokeile seuraavaa:

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Nollaa liitetty ääni- tai videolaite.

Elektroniikka on ehkä nollattava ajoittain, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistys. Katkaise laitteesta virta 30 sekunniksi ja odota, kunnes se käynnistyy.

Ohjelmoi kaukosäädin uudelleen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa kaukosäätimen ohjelmoiminen.

Yritä kaukosäätimen ohjelmoimista uudelleen.

Jos kaukosäätimen asetus muuttuu tai siinä tapahtui virhe tai jos laite, jota yrität hallita, on päivitetty ja vaatii nyt toisen koodin, yritä ohjelmoida kaukosäädin uudelleen ohjaamaan laitteita. Lisätietoja on ohjeaiheessa kaukosäätimen ohjelmoiminen.

Yritä ohjelmoida kaukosäädin uudelleen Lisäasetukset-vaihtoehdon avulla ja valitse manuaalisesti laite, jota yrität hallita.

Kun aloitat kaukosäätimen ohjelmoinnin Bose-sovelluksessa, käytettävissä on lisätoiminto . Tämän asetuksen avulla voit valita laitteen merkin ja mallin. Määritä sen laitteen merkki ja malli, jota yrität hallita, ja valitse sitten Advanced programming optio n, jos haluat valita laitteen manuaalisesti. Lisätietoja on ohjeaiheessa kaukosäätimen ohjelmoiminen.

Siirrä soundbar-kaiutinta eteenpäin tai poista mahdolliset esteet soundbar-kaiuttimen kulmista.

Soundbar ohjaa muita laitteita infrapunasignaalien avulla. Infrapunalähettimet sijaitsevat soundbarin kulmissa. Soundbar-kaiuttimen siirtäminen eteenpäin mahdollistaa sen, että infrapunasignaalit heijastuvat eri tavalla huoneessa, mikä parantaa usein muiden laitteiden vastaanottoa. Jos soundbar-kaiutinta ei voi siirtää, varmista, että sen kulmat eivät ole tukossa.

Varmista, että soundbar ei estä laitteen infrapunatunnistinta.

Soundbar-kaiuttimet on sijoitettu yleensä television eteen. Soundbar-kaiutin saattaa estää TV:n infrapunatunnistimen käytön, minkä vuoksi TV:n on vaikea vastaanottaa etäkomentoja. Etsi TV:n infrapunatunnistin ja varmista, että kaukosäätimen ja anturin välillä on selkeä näköyhteys. Infrapunatunnistin saattaa olla läpinäkyvän lasi- tai muoviosan alla TV:n kehyksessä tai lähellä television virtailmaisinta.

Tarkista, että laite, jota yrität ohjata, hyväksyy IR-komennot.

Bos -järjestelmä ohjaa laitteita infrapunayhteyden kautta. Jos laite ei siis hyväksy infrapunakomentoja, Bose-järjestelmä ei voi hallita niitä. Vaikka kotiteatterilaitteet ovat yleisesti infrapunaohjattuja,   on olemassa useita o flaitteita, jotka on varustettu radiotaajuudella (RF) tai Bluetooth™-yhteydellä. Joissakin laitteissa on lisäksi laitteen valikossa kauko-ohjaustoiminnot, joilla voit valita, miten laitetta käytetään (esim. IR- tai RF-yhteyden kautta). Tarkista, hyväksyykö laite IRS-komennot vai onko sillä niihin liittyviä valikkoasetuksia.

Vihje: Etsi laitteen mukana toimitettu kaukosäädin.  Kaukosäätimen yläosassa on läpikuultava muoviosa, joka käyttää todennäköisesti infrapunaa. Jos kuitenkin peitat laitteen kädelläsi ja kaukosäädin ohjaa laitetta edelleen, se voi olla RF- tai Bluetooth-tilassa.

Joidenkin laitteiden toimintoja voi ohjata vain laitteen kaukosäätimellä.

Yleiskaukosäätimet, kuten Bosen kaukosäädin, voivat ohjata kaikkia tai vain tiettyjä toimintoja, joita varten ne voidaan ohjelmoida.  Tiettyjä laitteen ominaisuuksia voi käyttää vain laitteen mukana toimitetulla kaukosäätimellä.