Lifestyle® V10 -kotiteatterijärjestelmä

Myynnissä 2008–2010

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Huono kuvanlaatu järjestelmä- ja Asetukset-valikoissa

Jos liitetyn television Bose-valikko ei ole selkeä (esim. jos valikko on epätarkka, tarkka, sviivat jne.), kokeile seuraavaa:

Tarkista TV-muodon asetukset.

Useimmissa laajakuvatelevisioissa on ominaisuus, joka pystyy venyttämään kuvia, jotka on tarkoitettu vanhoille, ei-laajakuvatelevisioille, jotta ne täyttävät koko näytön. Tämä vääristää usein kuvaa, minkä vuoksi tämä asetus ei ole automaattisesti käytössä. Lisätietoja television kuva-asetuksista on TV:n käyttöoppaassa.

Liitä toiseen television tuloliitäntään.

Liitä television takana olevaan toiseen tuloliitäntään samoilla kaapeleilla, jotta voit selvittää, onko tulossa ongelma. Valitse sama tuloliitäntä television tai kaukosäätimen painikkeilla ja kuuntele ja/tai katso laitetta (esimerkiksi Jos liität laitteen HDMI 3 -liitäntään, valitse HDMI 3 television tai kaukosäätimen painikkeilla).

Vaihda laitteen liittämisessä käytetty videokaapeli.

Kokeile vaihtaa videokaapeli, jolla laite on liitetty. Jos uudessa kaapelissa ei ole vikaa, alkuperäisessä videokaapelissa oli ongelma.

Nollaa mediakeskus

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Miten mediakeskus on liitetty televisioon?

HDMI-kaapeli

Komposiitti-, S-Video- tai komponenttikaapeli