Muiden laitteiden liittäminen järjestelmään

Lue, miten voit liittää järjestelmään muita äänilähteitä.

Television äänen liittäminen soundbar-kaiuttimeen:

Määritä , mikä television HDMI-liitäntä on ARC (tai Audio Return Channel).

TV, jossa on HDMI-ARC-liitäntä:

• Liitä HDMI-kaapeli television HDMI ARC -liitännästä SoundBarin takaosan HDMI ARC -liitäntään. HDMI-kaapelin luokitus on vähintään korkea.
  • Joissakin televisioissa ARC-toiminto on aktivoitava, ennen kuin se lähettää äänisignaalin soundbariin. Jos ääntä ei kuulu, varmista, että television ääni- ja HDMI-asetukset on määritetty oikein TV-asetusvalikossa.

TV, jossa ei ole HDMI-ARC-liitäntää:

1. Irrota mahdollinen HDMI-kaapeli, joka on liitetty SoundBarin HDMI-tuloon.
  2. Etsi television optinen lähtöliitäntä. Jos sitä ei löydy, katso lisätietoja sen käyttöoppaasta. Televisio, jossa ei ole HDMI-ARC-liitäntää tai optista lähtöliitäntää, ei ole yhteensopiva.
  3. Liitä optinen kaapeli television optisesta lähdöstä soundbarin takana OLEVAAN OPTICAL IN -liitäntään.
  4. Tarkista ääni painamalla Soundbar-kaukosäätimen TV-painiketta. Jos ääntä ei kuulu, varmista, että television ääni- ja optiset asetukset on määritetty oikein TV-asetusvalikossa.
Kaikki ääni- ja videolaitteet, jotka edellyttävät kiinteää yhteyttä, on liitettävä televisioon. Langattomat laitteet voidaan yhdistää Bluetooth-, AirPlay- tai Chromecast -yhteydellä (saatavana) .