QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2017–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen painikkeet eivät toimi tai toimivat ajoittain

Jos painat laitteen painikkeita, mutta ne eivät vastaa tai eivät ohjaa laitetta odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Tarkista, että kuuloke on liitetty laitteeseen äänikaapelilla.

Kuulokkeet voi liittää Bluetooth-yhteydellä tai äänikaapelilla. Kun käytät kaapelia, kuulokkeen ohjaimet eivät ole käytössä. Tässä asetuksissa voit säätää dplayback-säädintä ja skannata MAD en käyttämällä liitettyä laitetta.

Varmista, että kuulokkeen ja puhelimen välille on muodostettu pariliitos.

Kun pariliitos on muodostettu, Bluetooth merkkivalo vilkkuu aina, kun virran merkkivalo vilkkuu. Jos se ei toimi, katso kohtaa Bluetooth-laitteen liittäminen.

Varmista, että laite on enintään 10 metrin (33 jalan) päässä Bluetooth-laitteesta.

Bluetooth-kantama on noin 33 m (10 m). Tätä aluetta voivat pienentää esteet (esim. Seinät, ovet, taskut, lähellä olevat Bluetooth-laitteet jne.). Yritä siirtää laitetta ja laitetta lähemmäs toisiaan.

Tarkista monitoimipainikkeen toiminta.

Depenin ghow kun käytät tuotetta, monitoiminen buttto nreagoi eri tavalla. Lisätietoja on ohjeaiheessa toiston hallinta.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Poista laite Bluetooth®-laitteen muistista ja yritä uudelleen.

Etsi Bluetooth-laitteen Bluetooth-asetuksista luettelo aiemmin yhdistetyistä tuotteista. Poista tuote luettelosta ja liitä se uudelleen laitteeseen. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Kokeile toisen äänilaitteen liittämistä.

Jos mahdollista, liitä raudi  odevic ekäyttäen sam -talleja ja -yhteysasetuksia ja selvitä, johtuuko ongelma ensimmäisestä laitteesta vai sen asetuksista.

Varmista mobiililaitteissa, että haluamasi sovellus on auki tai käynnissä taustalla.

Jos sovellus, jota yrität hallita, ei ole auki tai käynnissä taustalla, sitä ei voi hallita. Varmista sovelluksen toiminta avaamalla se. Älä sulje sovellusta kokonaan (esim. älä poista sitä viimeisimmät sovellukset -näytöstä).

Kokeile toista sovellusta.

Jos ongelma ilmenee vain tietyssä sovelluksessa, se liittyy todennäköisesti sovelluksen tai sovelluksen asetuksiin.

Jotkin ohjaimet eivät ehkä ole käytettävissä Bluetooth®-yhteyden kautta.

Kaikki säätimet (esim. Äänenvoimakkuus, raidan ohitus, toisto/tauko jne.) ovat käytettävissä Bluetoothin kautta tai tiettyjen laitteiden kanssa. Lisätietoja on laitteen ja/tai sovelluksen käyttöohjeissa. Lisäksi jotkin säätimet on ehkä otettava käyttöön laitteen asetusvalikossa.

Määritä, onko mobiililaitteessa Android 8 tai myöhemmin

Android 8 ja uudemmat ovat poistaneet pikakelauksen tai raitojen kelauksen pitämällä painiketta painettuna. Raitojen ohittaminen eteen- ja taaksepäin toimii edelleen, mutta raitojen läpi skannaaminen ei ole enää mahdollista.

Jos käytät Spotify-sovellusta Mac OS X -käyttöjärjestelmässä, tämä on normaalia.

Mac OS X -käyttöjärjestelmän Spotify-sovellus ei vastaa kuulokkeen ohjauskomentoihin. Mac-tietokone voi kuitenkin vastata komentoihin (esim.  Multi-funtio nsaattaa lähettää toistokomentoja t oiTunes). Lisäksi kuulokkeen kautta kuuluu ääniä, kun äänenvoimakkuutta säädetään, ennen kuin Spotify soi.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.