Bose Frames Rondo

Myynnissä 2018–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen painikkeet eivät toimi tai toimivat ajoittain

Jos painat laitteen painikkeita, mutta ne eivät vastaa tai eivät ohjaa laitetta odotetulla tavalla, kokeile seuraavia toimia:

Älä pidä virtapainiketta painettuna, kun käynnistät tai sammutat laitteen.

Voit käynnistää tai sammuttaa laitteen painamalla virtapainiketta lyhyesti . Hologding  Power -painike tarkistaa akun lataustason, minkä jälkeen virta ei ole päällä tai laite ei ole käynnissä.

Varmista, että laite on enintään 10 metrin (33 jalan) päässä Bluetooth-laitteesta.

Bluetooth-kantama on noin 33 m (10 m). Tätä aluetta voivat pienentää esteet (esim. Seinät, ovet, taskut, lähellä olevat Bluetooth-laitteet jne.). Yritä siirtää laitetta ja laitetta lähemmäs toisiaan.

Poista laite Bluetooth®-laitteen muistista ja yritä uudelleen.

Etsi Bluetooth-laitteen Bluetooth-asetuksista luettelo aiemmin yhdistetyistä tuotteista. Poista tuote luettelosta ja liitä se uudelleen laitteeseen. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Kokeile toisen äänilaitteen liittämistä.

Jos mahdollista, liitä raudi  odevic ekäyttäen sam -talleja ja -yhteysasetuksia ja selvitä, johtuuko ongelma ensimmäisestä laitteesta vai sen asetuksista.

Päivitä tuote

Laitteen ohjelmiston päivittäminen saattaa ratkaista joitakin järjestelmään liittyviä ongelmia. Lisätietoja tuotteen päivittämisestä on kohdassa tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.

Määritä, onko mobiililaitteessa Android 8 tai myöhemmin

Android 8 ja uudemmat ovat poistaneet pikakelauksen tai raitojen kelauksen pitämällä painiketta painettuna. Raitojen ohittaminen eteen- ja taaksepäin toimii edelleen, mutta raitojen läpi skannaaminen ei ole enää mahdollista.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.