Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ääni ja video synkronoituina

Jos katsottavan television tai laitteen video ei vastaa laitteesta kuulemaasi ääntä, kokeile seuraavia toimia

Käytä uusinta Bluetooth-laitteiden, Bose-kuulokkeiden ja muiden valmistajien mobiilisovellusten ohjelmistoa

Jotkin Bluetooth-laitteet eivät tue täysin AVDTP (Audio Video Distribution Transport Protocol) -versiota 1.3 tai uudempaa. Olemme vahvistaneet, että Apple iPhone, iPad ja jotkin Android-laitteet käyttävät tätä protokollaa, ja arvioimme edelleen muita suosittuja Bluetooth-laitteita. Äänen videokuvan synkronointi voi kuitenkin vaihdella myös katseltavan mobiilisovelluksen mukaan (esimerkiksi Netflix, YouTube).  Lisäksi minulla on edelleen AV Sync -ongelmia, kokeile toistaa video mobiililaitteen paikallisessa selaimessa, kuten Safarissa tai Google Chromessa, tai paikallisesti tallennetulla videolla mobiililaitteessa (valokuvakirjasto).

Jos ääni ja video eivät ole synkronoituja:

Kokeile seuraavaa: