SoundLink® on-ear Bluetooth® -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen äänenlaatu on huono

Jos laitteessa ilmenee häiriöitä, rätinää, staattista kohinaa tai odottamatonta huonoa äänenlaatua:

Määritä, onko ongelma erityisesti bassoäänen suhteen.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Kokeile toista sovellusta.

Jos ongelma ilmenee vain tietyssä sovelluksessa, se liittyy todennäköisesti sovelluksen tai sovelluksen asetuksiin.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Tarkista Bluetooth™-laitteesi EQ-asetukset.

Bluetooth-laitteesi EQ-asetukset eivät anna ääntä. Kokeile asettaa taajuuskorjain Off- tai Flat-asentoon ja poistaa muut äänen toistosäädöt ( esimerkiksi loudness, pakkaus, kaiku jne.). Nämä asetukset löytyvät yleensä laitteen ääniasetuksista tai sovelluksen asetuksista, joilla ääntä toistetaan.

Kokeile liittää jokin toinen äänilaite.

Jos mahdollista, kytke anothe raudi odevic ekäyttäen sam ectables ja Connection -toimintoa ja selvitä, onko ongelma yhteydessä ensimmäiseen laitteeseen tai sen asetuksiin.

Varmista, että laite on enintään 33 metrin (10 jalan) päässä Bluetooth®-laitteesta.

Bluetooth-kantama on noin 33 metriä (10 m). Tätä aluetta voidaan pienentää esteillä (esim. Seinät, ovet, taskut, lähellä olevat Bluetooth-laitteet jne.). Siirrä laitetta ja tuotetta lähemmäs toisiaan.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.