Bose QuietComfort® 45 Headphones

Myynnissä 2021–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen äänenlaatu on huono

Jos laitteessa ilmenee häiriöitä, rätinää, staattista kohinaa tai odottamatonta huonoa äänenlaatua:

Määritä, onko ongelma erityisesti bassoäänen suhteen.

Kuuluuko ääni staattisesti tai vääristyneenä meluisassa ympäristössä?

Jos ääni on vääristynyt kovissa ympäristöissä, kuten rakennusalueilla tai lentokoneessa, ääni rätinää meluisissa ympäristöissä.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Kokeile toista sovellusta.

Jos ongelma ilmenee vain tietyssä sovelluksessa, se liittyy todennäköisesti sovelluksen tai sovelluksen asetuksiin.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Tarkista Bluetooth™-laitteesi EQ-asetukset.

Bluetooth-laitteesi EQ-asetukset eivät anna ääntä. Kokeile asettaa taajuuskorjain Off- tai Flat-asentoon ja poistaa muut äänen toistosäädöt ( esimerkiksi loudness, pakkaus, kaiku jne.). Nämä asetukset löytyvät yleensä laitteen ääniasetuksista tai sovelluksen asetuksista, joilla ääntä toistetaan.

Jos muodostat yhteyden Windows-tietokoneeseen Bluetoothin® kautta, varmista, että stereoääniprofiili on valittuna.

Voit avata äänenvoimakkuuden liukusäätimen napsauttamalla Windows-tietokoneessa kaiuttimen kuvaketta oikeassa alareunassa. Napsauta äänenvoimakkuuden liukusäätimen yläpuolella olevaa ^-painiketta, jos haluat nähdä luettelon audiolaitteista. (Vihje: Jos Bluetooth-laitetta ei ole liitetty, ^ ei ehkä näy.) Tuote näkyy kaksi kertaa: Kerran Stereo - tai A2DP-tekniikan kanssa sen vieressä ja kerran handsfree - tai HSP -tekniikan kanssa sen vieressä. Jos haluat käyttää koko äänialueen äänilaatua, valitse Stereo -luettelo.

Kokeile liittää jokin toinen äänilaite.

Jos mahdollista, kytke anothe raudi odevic ekäyttäen sam ectables ja Connection -toimintoa ja selvitä, onko ongelma yhteydessä ensimmäiseen laitteeseen tai sen asetuksiin.

Ohita mahdolliset sovittimet tai jatkokaapelit, jos ne on liitetty.

Jos laite liitetään laitteeseen jatkokaapelilla tai sovittimella, irrota jatkokaapeli tai sovitin ja tarkista, onko ongelma siihen liittyvä.

Varmista, että laite on enintään 33 metrin (10 jalan) päässä Bluetooth®-laitteesta.

Bluetooth-kantama on noin 33 metriä (10 m). Tätä aluetta voidaan pienentää esteillä (esim. Seinät, ovet, taskut, lähellä olevat Bluetooth-laitteet jne.). Siirrä laitetta ja tuotetta lähemmäs toisiaan.

Tarkista kuulokejohdon kunto.

Jos pistoke tai jokin kuulokkeiden johdon osa on vaurioitunut, voit vaihtaa sen.

Irrota äänikaapeli liitetystä laitteesta ja liitä se uudelleen.

Irrota kuulokkeiden liitäntäkaapeli liitetystä laitteesta. Liitä se sitten uudelleen ja varmista, että se on kunnolla kiinni. (Vihje: Jos liittimen ollessa kytkettynä ja kuulet häiriöääniä tai rätinää, liittimen sisällä saattaa olla roskia tai kosketusta.)

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.