Esiasetusten määrittäminen ja käyttäminen

Voit tallentaa ja muuttaa esiasetuksia sovelluksen tai järjestelmän painikkeiden avulla.

Esiasetuksista on tietoja:

• Esiasetukset tallennetaan yksittäisille tuotteille. Jos tuotteita on useita, kussakin voi olla omat esiasetukset
  • Jos pyydät puheavustajaa toistamaan musiikkipalvelua, kyseistä palvelua ei voi asettaa esiasetukseksi, koska sitä käytetään puheavustajan kautta. Lisää palvelu sen sijaan Bose Music -sovellukseen (jos käytettävissä), voit tallentaa palvelun esiasetukseksi
  • Jos tuote jaetaan useiden Bose Music -tilien kanssa, jaetun tilin käyttäjät voivat muuttaa tuotteen esiasetuksia
  • Jos jaettu käyttäjä esimäärittää musiikkipalvelun maksullisen tilauksellaan, muut käyttäjät, joilla ei ole maksullista tilausta, voivat käyttää esiasetusta. Jos tilauksen saanut käyttäjä kuitenkin poistaa tuotteen Bose Music -tililtään, jaetut käyttäjät eivät voi enää käyttää kyseistä esiasetusta

Miten esiasetukset tallennetaan?

Bose-sovelluksella