Bose Soundbar 500

Myynnissä 2018–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ominaisuudet eivät ole käytettävissä Google Assistant -sovelluksessa

Google Assistant voidaan integroida muihin kuin Google-laitteisiin, kuten Bose-tuotteisiin. Jotkin Google-laitteiden tukemat Google Assistant -ominaisuudet eivät ole tuettuja muissa kuin Google-laitteissa. Lue, mitkä Google Assistant -ominaisuudet eivät ole käytettävissä Bose Google Assistant -tuotteiden kanssa.

Ominaisuudet eivät ole käytettävissä Bose Google Assistant -käyttöönottolaitteissa.

Seuraavat Google Assistanin tuoteominaisuudet eivät ole käytettävissä Google Assistant -yhteensopivissa Bose-tuotteissa:
  • Puhelut
  • Bose-kaiuttimen määrittäminen Google-kaiuttimen oletusäänilaitteeksi
  • Jatkuva keskustelu
  • Uniajastin (esim. Hei Google, lopeta musiikin toistaminen 30 minuutin kuluttua)
  • Musiikin siirtäminen kaiuttimesta toiseen
  • Toista kaikkialla
  • Esiasetusten ohjelmoiminen
  • Esiasetusten toistaminen
  • Kotiteatterin (esim. tulojen tai kanavien vaihtaminen)
  • Laitteen Bluetooth-lähteeseen tai lähteestä vaihtaminen
  • Lähetys-/sisäpuhelintoiminto
  • Amazon Music -palvelu