Bose QuietComfort® 45 Headphones

Myynnissä 2021–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Ajoittain ääntä laitteesta

Jos laitteesta kuuluu ääntä, se toistetaan epätasaisesti tai se kuulostaa katkolliselta, kokeile seuraavia toimia:

Irrota Bosen tuotteeseen mahdollisesti liitetyt toissijaiset Bluetooth-laitteet

Multipoint-tilassa toissijainen Bluetooth-laite voi ehkä vastaanottaa teksti-/sähköposti-ilmoituksen ja yrittää lähettää ääntä laitteeseen. Tämä voi keskeyttää ensisijaisen Bluetooth-yhteyden tai äänivirran, joka vaikuttaa Bluetooth-kaistanleveyteen ja aiheuttaa satunnaisia ääni- tai Bluetooth-yhteyksiä.

Voit poistaa keskeytykset poistamalla Bluetooth-yhteyden käytöstä Bose-tuotteeseen liitetyssä toissijaisessa laitteessa.

Jos ongelma ilmenee, kun kuulokkeet on ryhmitelty kaiuttimeen, lopeta ryhmä ja luo ryhmä uudelleen.

Ryhmän luonnissa on voinut tapahtua virhe. Lopeta ryhmä ja yritä ryhmittää tuotteet uudelleen.

Tyhjennä Bose-tuotteen muisti aiemmin liitetyistä Bluetooth-laitteista.

Bose-tuote muistaa useita laitteita, jotka se on liittänyt oso-laitteeseen, ja muodostaa niihin nopeasti yhteyden. cas ethy i sa n issue with the th edevice memory, clean rit an dthen try to reconnnec tthe device. Lisätietoja on kohdassa pariliitetyn Bluetooth-laitteen muistin tyhjentäminen ja Bluetooth-laitteen yhdistäminen.

Poista kaikki Bose-tuotteen merkinnät Bluetooth-valikosta Bluetooth-laitteessa. Yritä sitten muodostaa yhteys uudelleen.

Bluetooth-laitteen Bluetooth-valikossa on luettelo aiemmin liitetyistä Bluetooth-tuotteista. Bose-tuotteesi voi näyttää luettelon yhden tai useamman kerran (esim. Se saattaa olla luettelossa toisen kerran, kun nimessä on LE.) Valitse kukin merkintä tuotteellesi dpoista se valitsemalla unohda, Poista liitosPoista tai jokin muu vastaava. Yritä muodostaa yhteys uudelleen. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth-laitteen liittäminen.

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Käy osoitteessa btu.bose.com ja varmista ohjeiden avulla, että tuotteessa on uusimmat ominaisuudet ja parannukset. Katso tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.

Varmista, että laite on enintään 33 metrin (10 jalan) päässä Bluetooth®-laitteesta.

Bluetooth-kantama on noin 33 metriä (10 m). Tätä aluetta voidaan pienentää esteillä (esim. Seinät, ovet, taskut, lähellä olevat Bluetooth-laitteet jne.). Siirrä laitetta ja tuotetta lähemmäs toisiaan.

Tarkista puhelimen matkapuhelinvastaanotto.

Heikko yhteys matkapuhelinpalveluun voi heikentää äänenlaatua puhelun aikana. Try the call again when the reception improves.

Kokeile toistaa erityyppisiä mediatiedostoja.

Eri materiaalityypit voivat tuottaa erilaista ääntä. Esimerkiksi podcasteja, puhelimeen paikallisesti tallennettua musiikkia, MP3-tiedostoja, suoratoistomusiikkipalveluja (Spotify, Pandora), laitteeseesi tallennettuja tai pilvipalveluun tallennettuja videoita laatu voi vaihdella. Kokeile eri tallennusvälineitä, jotta voit selvittää, onko ongelma erityinen tietyille tallennusvälineille.

Kokeile toista sovellusta.

Jos ongelma ilmenee vain tietyssä sovelluksessa, se liittyy todennäköisesti sovelluksen tai sovelluksen asetuksiin.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Käynnistä kytketty laite uudelleen.

Elektroniikka on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen käynnistäminen uudelleen. Katkaise laitteesta virta, kytke virta uudelleen ja yritä uudelleen.

Ohita mahdolliset sovittimet tai jatkokaapelit, jos ne on liitetty.

Jos laite liitetään laitteeseen jatkokaapelilla tai sovittimella, irrota jatkokaapeli tai sovitin ja tarkista, onko ongelma siihen liittyvä.

Yritä yhdistää toinen Bluetooth-laite.

Jos Bose-tuotteesi voi muodostaa yhteyden toiseen laitteeseen, Bluetooth-toiminto toimii. Tällaisessa tapauksessa ongelma voi olla ensimmäisessä laitteessa tai sen asetuksissa.

Yritä irrottaa Bluetooth-signaalia mahdollisesti häiritseviä muita lähellä olevia langattomia laitteita.

Jotkin langattomat laitteet voivat häiritä Bluetooth-signaalia. Jos lähistöllä on muita langattomia laitteita ( kuten 2.4 GHz:n reititin tai langaton puhelin, langattomat kaiutinsovittimet, kodin turvaliiketunnistimet, loisteputket, mikroaaltouunit jne.), tim  ean -dcheck-ääni, jos ongelma paranee. Jos näin on, harkitse tuotteen tai laitteen siirtämistä toiseen paikkaan.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.