Kannettava Bose S1 Pro Bluetooth® -kaiutinjärjestelmä

Myynnissä 2018–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Järjestelmän asetukset:

Virran kytkeminen ja katkaiseminen

1. Paina järjestelmän takaosassa oleva virtakytkin ylös-asentoon (on) tai keskiasentoon (Off). Käytä alaspäin olevaa nuolta pikakuvakkeen gif usin kanssa valinnaisena lisäakun kanssa.

Yhteyksien muodostaminen

Tulot 1 ja 2
  1. Määritä ToneMatch-kytkin  liitetyn lähteen mukaan:
    1. Valitse keskiasento, kun liität akustista kitaraa
    2. Valitse oikea asento, kun liität mikrofoniin ääntä varten
    3. Valitse vasen/OFF-asento, kun liität jonkin muun lähteen kuin laulajamikrofonin tai akustisen kitaran
  2. Liitä lähde 1/4 tuuman tai XLR-kaapelilla
    1. Huomautus: Input 1 -liitäntä on monoyhdistelmäliitin, johon voidaan liittää 1/4 tuuman TS- tai XLR-liittimet
  3. Jos lähdelaitteessa on äänenvoimakkuuden säädin, säädä se haluamallesi tasolle.
  4. Säädä järjestelmän ÄÄNENVOIMAKKUUDEN säädin halutulle tasolle
  5. Säädä BASSO- ja TREBL Eand KAIKUSÄÄTIMET halutulle tasolle. Aseta nämä säätimet keskiasentoon, jos haluat neutraalit asetukset.

Huomaa SIGNAALIN merkkivalo (vihreä = signaali esillä; punainen = signaalin katkaisu; pois = ei tai matala signaali esillä)
Tulo 3
  1. Yhdistä joko langaton Bluetooth® laite tai langallinen äänilaite
    Huomautus: AUX-liitäntään ja Bluetooth ei voi käyttää samanaikaisesti. Kun AUX-liitäntä on liitetty, Bluetooth ei käytössä:
    • Liitä langallinen stereoäänilaite  järjestelmän 3.5 mm:n AUX-stereoliitäntään
    • Liitä Bluetooth laite pitämällä -laitetta painettuna Bluetooth Painiketta, kunnes se vilkkuu valkoisena, ja valitse sitten -laitteen Bose-järjestelmä Bluetooth laite Bluetooth asetukset
  2. Aseta laitteen äänenvoimakkuus noin 80 %:iin
  3. Säädä Bose-järjestelmän tulo 3:n äänenvoimakkuus halutulle tasolle.
    Huomautus: Laite ja Bose-äänenvoimakkuuden säätimet vaikuttavat Bose-järjestelmästä kuulevaan laitteen äänenvoimakkuuteen. Saat parhaan tuloksen, kun asetat laitteen äänenvoimakkuudeksi noin 80 % ja käytät sitten Bose-äänenvoimakkuuden säädintä.

Kaiuttimen sijoittaminen

Kaiuttimen voi asettaa vaaka-asentoon pystysuunnassa, kallistaa taaksepäin / kallistaa ylöspäin pystysuunnassa tai kallistaa taaksepäin / ylöspäin vaakasuuntaisesti.

Kaiuttimen pohjassa on lisäksi sovitin, jonka avulla sen voi kiinnittää 35 mm:n kaiutintelineeseen.

Lisäkaiuttimien yhdistäminen

Käytä linjalähtöliitäntää, kun haluat yhdistää toisen S1 Pro -järjestelmän tai aktiivikaiuttimen AUX-tuloon. (Huomautus: LINJALÄHTÖSIGNAALI on sekoituksen jälkeen ja mono.)

Liitä äänilaitteet laitteeseen.